Neler Yeni

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

Clipps12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ergün
Kilolu olmak berbat bir şey bundan 9 ay önce 70 kiloydum şuan 54 kiloya düştüm. boyum 1.81. Lise 2'yim
Kilolu olmak bir daha istemiyorum.
Kemiklerim gözüküyor fakat kendimle gurur duyuyorum.
Bu yaz güzel bir kas yapmam gerekli...

3.George

80+ Bronze
Kilolu olmak berbat bir şey bundan 9 ay önce 70 kiloydum şuan 54 kiloya düştüm. boyum 1.81. Lise 2'yim
Kilolu olmak bir daha istemiyorum.
Kemiklerim gözüküyor fakat kendimle gurur duyuyorum.
Bu yaz güzel bir kas yapmam gerekli...
181 boyda 70 kilo gayet normaldi. 54 aşırı zayıf.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kaan Lothbrok neden gülme attınız? Komik olan neydi?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
1.87 boy 92 kilo. Göbek ve popo kısmm aşırı yağlı. Bir haftanın 3 günü sıcak havalarda pişik olma garantisi. T-shirt üstüne gömlek vb şeyler giyerek göbeğini kapatma çabası. Göbeğini içine çekerek hayat kalitesini %50 düşürme. Karın yanlarının ameliyat olmuş gibi çok uzun bir şekilde yırtılması. Say say bitmez. Bu hafta spora başladım ve bir daha asla bu kadar ekmek ve şeker tüketmem
bende dün spora başladım beslenme programımı tam olarak ayarliyamadım ama sizin bi öneriniz var mı

SadeceSeyf

80+ Gold
bende dün spora başladım beslenme programımı tam olarak ayarliyamadım ama sizin bi öneriniz var mı
Maalesef bu işte pek tavsiye verileceğini düşünmüyorum. Ama ben '' sabah 1 elma tarçınlı 2 salatalık 3 yumurta 2 dilim kepekli ekmek 6 zeyrin bir maydanoz tüketiyorum öğlen iş yerinde yağsız ne çıkarsa onu yiyorum. Akşam ise haşlanmış pilav et veya bu aralar haşlanmış et yeşil mercimek tüketiyorum. Bu kafamdan uydurduğum bir tarif şimdilik. Çünkü spor aletlerim boş dairem de. Kendimi spora alıştırdıktan sonra spor salonuna geçeceğim. Siz hocaya sorun küçük not defterlerine not tutun

Flaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erhan Sarı
Sadece şunu söylemek istiyorum ilk önce sabah ilk uyandığınızda yataktan kalkmanız çok zorlaşacak. O çuval gibi karnınız gurul gurul mırındancak. O sabah güneşi ile soğuk terlemeniz başlayacak. Yemeyi öküz gibi yiyip şiştikten sonra işe yada okula gitmek için yola çıkacaksınız. Göbeğiniz ve memeleriniz her adımda sallanacak. Arabada iken olsun yürürken olsun hep sallancak. Gülemeyeceksiniz çünkü o kadar şişmansınız ki göbeğiniz baskı yapacak ve belli müddetten sonra yorucalaksınız göbeğinizi tutarak güleceksiniz. Onun dışında koltuk altı dedorant sıksanızda konya pastırması gibi kokacak sabah yıkansanız bile :(
Artı yönleri;

+ Mekana gittiğinizde ekstra saygı (yaşınız +16 üstü ise)
+ Restoran cafe gibi yerlerde öncelik
+ Nefes tıkanıklığından köpekle dövüşmeyi öğreneceksiniz
+ Kız arkadaşınız için biçilmiş kaftan (yastık)

Ama eksi yönleri;

- Pastırma gibi kokmak
- En ufak sinirlenmede göbeğinizin okşanması (Muhakkak çözüm şahsa aparkattır)
- Annenizin size daha çok iyi davrandığından kardeşiniz kıskanacak ( Ye olum ye )
- Pişik olacaksınız bundan kaçış yok :/
- Denizde yüzerken sırt üstü yatamazsınız
- Boynunuzun üstünde uyuyamazsınız
- Belli miktar içine çekildiği için dalga geçebilirler

Clipps12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ergün
181 boyda 70 kilo gayet normaldi. 54 aşırı zayıf.

@Kaan Lothbrok neden gülme attınız? Komik olan neydi?
hayır ozaman boyum 174 civarıydı. ayrıca skinny fat diye bir problemim var. aşırı zayıf diyorsunuz şimdiki halime ama göbeğim ve yanaklarım var. onun harici ful kemik heryerim.

3.George

80+ Bronze
Sadece şunu söylemek istiyorum ilk önce sabah ilk uyandığınızda yataktan kalkmanız çok zorlaşacak. O çuval gibi karnınız gurul gurul mırındancak. O sabah güneşi ile soğuk terlemeniz başlayacak. Yemeyi öküz gibi yiyip şiştikten sonra işe yada okula gitmek için yola çıkacaksınız. Göbeğiniz ve memeleriniz her adımda sallanacak. Arabada iken olsun yürürken olsun hep sallancak. Gülemeyeceksiniz çünkü o kadar şişmansınız ki göbeğiniz baskı yapacak ve belli müddetten sonra yorucalaksınız göbeğinizi tutarak güleceksiniz. Onun dışında koltuk altı dedorant sıksanızda konya pastırması gibi kokacak sabah yıkansanız bile :(
Artı yönleri;

+ Mekana gittiğinizde ekstra saygı (yaşınız +16 üstü ise)
+ Restoran cafe gibi yerlerde öncelik
+ Nefes tıkanıklığından köpekle dövüşmeyi öğreneceksiniz
+ Kız arkadaşınız için biçilmiş kaftan (yastık)

Ama eksi yönleri;

- Pastırma gibi kokmak
- En ufak sinirlenmede göbeğinizin okşanması (Muhakkak çözüm şahsa aparkattır)
- Annenizin size daha çok iyi davrandığından kardeşiniz kıskanacak ( Ye olum ye )
- Pişik olacaksınız bundan kaçış yok :/
- Denizde yüzerken sırt üstü yatamazsınız
- Boynunuzun üstünde uyuyamazsınız
- Belli miktar içine çekildiği için dalga geçebilirler
Bu bahsettiklerin kaç kilodan sonra çünkü ben kilolu olmak istiyorumda. 82-85 kg arası.

hayır ozaman boyum 174 civarıydı. ayrıca skinny fat diye bir problemim var. aşırı zayıf diyorsunuz şimdiki halime ama göbeğim ve yanaklarım var. onun harici ful kemik heryerim.
Bende şu an 171, 70 kiloyum. Biraz daha kilolu görünüyorum. Skinny fatsin galiba halen daha çünkü göbeğim var diyorsun.

Dexes

80+ Bronze
Ergenlikte sivilcede biraz fazlalık yapıyor onun dışında umrumda değil.

155 boy 72 kilo

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,515
İsim
Olcay akbulut
170-51 kg yim büyüyünce minecraft iskeleti olmak istiyorum
iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR