somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,476
Bu arada Asus Rog Strix RTX 3080 OC ile MSI TRİO X RTX 3080 testlerine baktım asus 59 derecelerde gezinirken MSI 82 derecelerde yanıyorbelkim asus rtx 3090 üretmemiştir![]()
Bu arada Asus Rog Strix RTX 3080 OC ile MSI TRİO X RTX 3080 testlerine baktım asus 59 derecelerde gezinirken MSI 82 derecelerde yanıyorbelkim asus rtx 3090 üretmemiştir![]()
reis fabrika kur al bizi yanına .dsu gibi akan düzen var cok sükür
Hayırlı olsun abi bi dene ama merak ediyorum internet de test videosu yok belki 1200FPS filan alıyorduraldim kral.
2 günden beri sistemde active.
yok onu denemedim .P
Asus ve Msı İstese yapar ama fiyat yükseliyorBu arada Asus Rog Strix RTX 3080 OC ile MSI TRİO X RTX 3080 testlerine baktım asus 59 derecelerde gezinirken MSI 82 derecelerde yanıyor![]()
msi lightning z 3090 çıkarsın yinede Asus Matrix gibi bir modeli sıcaklık ve performans konusunda geçemez.Asus ve Msı İstese yapar ama fiyat yükseliyorama Asus candır
![]()
TabikideSonradan gelip ramboyu nasıl tanıyorsun? Çinar Yaşarı da tanıman imkânsız bu kadar kısa sürede. Bütün eski yazışmaları okumuşsun.
Son zamanlarda neden mesaj atmıyom sanıyorsun online olmama rağmen eski konulara bakıyorumTabikide
Ben dolara hiç bakmıyorumBen bazen doğanlara Allah doğarken seçenek mi vermiş diye düşünmüyor değilim böyle tam çıkacakken önümüze seçenekler geliyor almanya norveç canada türkiye diye sonra seçiyorsun ve unutuyorsun orada 0 dan başlıyon öğrenmeye işte. Kendimi böyle avutuyorum sizler nasıl avutuyorsunuz arkadaşlar.
Ben ekonomi yüzünden burayı sevmemezlik yapmıyorum zaten başka özel nedenlerim var ekonomi biraz tuzu biberi oluyor diyebiliriz.Tabikide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son zamanlarda neden mesaj atmıyom sanıyorsun online olmama rağmen eski konulara bakıyorum
Ben dolara hiç bakmıyorum
olsun o kadar.asus kulaklık standına corsair takmış.ayıp abi ayıp
Yaktın bizi redflag@Rambo_87 https://www.itopya.com/asus-rog-str...-am4-ddr4-4400mhzoc-RGB-wifi-pcie-40-anakart/ ya bu fiyat ne çıldıracamya sabah 2.750TL civarlarındaydı.
Alıntıyı görüntüle
Bu anakart ilk çıktığında 2450TL gibi fiyat'a sahip idi şakamıdır bu ya.
Asus Rog Strix X670-E Gaming kim bilir ne kadar olacak yeni gümrük vergilerinden sonra
https://www.itopya.com/asus-rog-str...zoc-ddr4-soket-am4-wi-fi-hdmi-dp-atx-anakart/ x570 fiyatına yaklaşmış ha gayret göreyim seni bastır dolar bastır.
banlandı beeHerkesin ağzında bir laf bu sistem rambida var Rambo reis Rambo bak Asus Rambo rog strix Rambo Almanya kim ulan bu Rambo abi(!)
Kendisi Asus rog strix de çalışmak için Türkiye'den kaçmış bir gigabyte fanboyudur(!)
Rog strixde aldığı paralarla gigabyte rtx 3090 alıp herkese ihanet etmiştir
Ve kendisi Almanya'da yaşıyordur ekteki sistemin sahibidir
Hayalinizi çalıp kendi yaşayan bir insan sadece kendini düşünür (!)
Şaka bir yana forumun en sevilen insanlarından @Rambo_87
Sıradaki üye tanıtımı iss müdürü Telekom sahibiAlıntıyı görüntüle
ban sebebini biliyormusunHerkesin ağzında bir laf bu sistem rambida var Rambo reis Rambo bak Asus Rambo rog strix Rambo Almanya kim ulan bu Rambo abi(!)
Kendisi Asus rog strix de çalışmak için Türkiye'den kaçmış bir gigabyte fanboyudur(!)
Rog strixde aldığı paralarla gigabyte rtx 3090 alıp herkese ihanet etmiştir
Ve kendisi Almanya'da yaşıyordur ekteki sistemin sahibidir
Hayalinizi çalıp kendi yaşayan bir insan sadece kendini düşünür (!)
Şaka bir yana forumun en sevilen insanlarından @Rambo_87
Sıradaki üye tanıtımı iss müdürü Telekom sahibiAlıntıyı görüntüle