Yurt içiŞimdi ne yaptın yurtiçi ucusmu yurtdışı mi
Hiç bişey istemedikler kimlikte fotoraf yoksa alinmicaksin dendiİstediği şeyleri gösterdin mi? Sorduğu sorularda bir saçmalık görmüyorum.
Ne alaka kanma kimliğinde Fotoraf oda 14 yaşında olsam alinicakdim ne yasiyon senVar resit değilsin kanun diye birsey var resit olmayan biri tek basina il degistiremez
18 altı ülke bile değiştirebilir tek başınaAlıntıyı görüntüle
senin arkadaşın ehliyetsiz araba sürüp başkalarının canına kast ediyor muz cumhuriyetide bunu yakalayamıyorsa benim sorunum değil.Kanunlar bu şekilde arkadaş okuyup noterden muvafakatname çıkarsaydı bileti yanmazdı şimdi uğraşsın dursun
aynen knk devam et sen böyle18 altı ülke bile değiştirebilir tek başına
evinden çıkmadığın için dünyadan haberin yokaynen knk devam et sen böyle
Tam olarak bu yüzden biletin yandı zatenBu tinerci ne yaşıyor kanka tiner çekil foruma geliyo
Kanunlar sadece bana değil sizede geçerli bilginiz olsun dostlar bana sallamakla olmuyor işini doğru yapmayan memurlara denk geldiniz diye gidipte bana ahkam kesmeyin kanunlar açık ve net gidin bakınevinden çıkmadığın için dünyadan haberin yok
İstanbul Üsküdardayim Camlica Camine gel aksama kadar tartisiriz@TinerciAlper Ordu'da yeni Mahalle camide yim gel yüz yüze konuşup tartışalım şunu ya valla
özelden gel numara atayım geldiğinde haber ver uzaksanda alırız arabaylaSalı ordayım