Neler Yeni

Kimlik Bilgilerim Çalındı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar bugün discord üzerinden arkadaşıma fotoğraf atmıslar ve biri benim tcmi anne adı baba adı dogum tarihi ve kimlik vesikalığımı çalmış yüksek ihtimalle yazılım kullanarak bi yerlerden aldı ve şu an tedirginim ne gibi yol izlemem lazım ne yapmam lazım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
yeni bir şey değil herkes herkesin verisine erişebiliyor sanal bir arkadaşım da linuxa kurmuştu test amaçlı ailemi sorgulattırdım birebir doğru bilgilerdi ve babam polis yani o kadar kolay erişilememeli değil mi şimdi bahsettiğim arkadaş hapiste sanırım görüşmüyordum bayadır bu konu için yapabileceğin şey ihbar etmek olabilir bilgilerini sana atanları fakat verilerinin sızdırılmasını hiçbir şekilde engelleyemiyorsun ne yazık ki bu devirde
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni bir şey değil herkes herkesin verisine erişebiliyor sanal bir arkadaşım da linuxa kurmuştu test amaçlı ailemi sorgulattırdım birebir doğru bilgilerdi ve babam polis yani o kadar kolay erişilememeli değil mi şimdi bahsettiğim arkadaş hapiste sanırım görüşmüyordum bayadır bu konu için yapabileceğin şey ihbar etmek olabilir bilgilerini sana atanları fakat verilerinin sızdırılmasını hiçbir şekilde engelleyemiyorsun ne yazık ki bu devirde
bu işlerle uğraşanlar da genelde 14 15 yaşında çocuklar yani nereden buldun bunları seni dava etcem desen dökülürler zaten ya da vpn kullandım bulamazsın ki 😎 de diyebilirler

Son düzenleme:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu işlerle uğraşanlar da genelde 14 15 yaşında çocuklar yani nereden buldun bunları seni dava etcem desen dökülürler zaten ya da vpn kullandım bulamazsın ki 😎 de diyebilirler
e devletten ticaret bakanlığına girdim adıma şirket veya ortak olarak şirket vb şeyler açılmasını kısıtladım, bugün karakola gitsem yardımcı olurlar mı?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
e devletten ticaret bakanlığına girdim adıma şirket veya ortak olarak şirket vb şeyler açılmasını kısıtladım, bugün karakola gitsem yardımcı olurlar mı?
olurlar diye düşünüyorum bir bilgim yok hiç adli şikayet oluşturmadım bugüne kadar
fakat online biçimde şu an bile ihbar edebilirsin bu kişileri yaptıkları büyük bir suç

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Arkadaşlar bugün discord üzerinden arkadaşıma fotoğraf atmıslar ve biri benim tcmi anne adı baba adı dogum tarihi ve kimlik vesikalığımı çalmış yüksek ihtimalle yazılım kullanarak bi yerlerden aldı ve şu an tedirginim ne gibi yol izlemem lazım ne yapmam lazım
En fazla yapacakları seni korkutmak için annene babama +1 den wp den yazarlar yemek gönderiler evine

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Bence polisi ara siber suçlar vs var oraya yönlendirirler durumu anlat arkadaşa bi merhaba desinler.

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Yada evine galiba sütyen filan gönderiler köpek maması anne babanin ismiyle kapıda ödeme olarak gönderirler öyle şirket açma filan yemez

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Devlet yaklasik 1-2 ay önce sizdirmisti verileri ondan kaynaklı olabilir, zaten internette bu olay çok döndü. Gazetecilerin vs hepsinin yayınlanmıştı.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Devlet yaklasik 1-2 ay önce sizdirmisti verileri ondan kaynaklı olabilir, zaten internette bu olay çok döndü. Gazetecilerin vs hepsinin yayınlanmıştı.
öncesinde de sızdırılmıştı hep sızdırılıyor zaten
diyorlar ki en ucuz veri Türk verisidir

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
öncesinde de sızdırılmıştı hep sızdırılıyor zaten
diyorlar ki en ucuz veri Türk verisidir
adamı şikayet etsem nasıl bulcaklar elimde sadece birinin attığı discord ekran görüntüsü var nick namesi belli oluyor ordan bulurlar mı acaba

Eclipse

80+ Bronze
adamı şikayet etsem nasıl bulcaklar elimde sadece birinin attığı discord ekran görüntüsü var nick namesi belli oluyor ordan bulurlar mı acaba
Discord ismi, tag, elinde ne varsa topla git şikayet et. Bu gibi davalarda nicknameler bile önem arz ediyor. Bir şey çıkmaz ama yine de şikayette bulun.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
devlet 14 yaşındaki velede mi ulaşamaycak

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Birisinin Bunu Söylemesi Gerek Bütün Türkiyenin Verileri Çalındı Zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,714
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom