TC KIMLIK NO ILE NELER YAPILIR ?

efectnk52

80+
Reaksiyon skoru
11
birisinin tc kimlik numarasi dogum tarihi anne baba adi annesinin babasinin bilgileri bilinerek neler yapilir küçükken birisine tc nomu vermistim ve korkuyorum lutfen bi bilgilendirin

Hocam zamanında zaten kaç milyon insanın bilgisi çalındı isteyen kolaylıkla ulaşabilir bunlara yaklaşık 25 milyon insanın bu türde bilgileri sızdı zaten muhtemelen sizin bilmediğiniz kaç kişi bunlardan haberdardır çok takmayın.
tamam tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir şey yapılmaz kardesm
tesekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka birsey dusunen kimse yok dimi

birisinin tc kimlik numarasi dogum tarihi anne baba adi annesinin babasinin bilgileri bilinerek neler yapilir küçükken birisine tc nomu vermistim ve korkuyorum lutfen bi bilgilendirin
tc ile hiçbirşey olmuyor artık anca kumar sitelerine falan kaydolur o da belki

Bir şey olacağını düşünmüyorum. Fiziksel işler için ıslak imza gerekir. Dijitalde de maksimum üstünüze fatura yazdırır bunun üzerinden dava açarsınız. Pek bir şey olmaz. Zaten çoğumuzun TC'si internette yayılmış halde.

Bir şey olacağını düşünmüyorum. Fiziksel işler için ıslak imza gerekir. Dijitalde de maksimum üstünüze fatura yazdırır bunun üzerinden dava açarsınız. Pek bir şey olmaz. Zaten çoğumuzun TC'si internette yayılmış halde.
Çoğumuzun değil, hepimizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,790
Üyeler
192,502
Son üye
t.bag
Geri