Neler Yeni

kimse bu hataya düşmesin :(

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
yapcak bir şey yok.birde şimdi ekran kartında coil whine başladı galiba.üzülüyorum,ama yapcak bir şey yok.2,3 sene sonra yeni bir pc alırım allah nasip ederse.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Kardeşim benim geçmiş olsun. Üzüldüm valla. Git o adamla konuş bu yaptığın ayıp diye, en azından hakkını ara biraz. Ağzına geleni efendi bir üslupla söyle. O parayı yatarak kazanmadın sonuçta. Bu millet 3-5 kuruş için dandik parça, kasa satıyor ya ayar oluyorum. O kadar kişi bu parayı zar zor bir araya getiriyor. Yeri geliyor çalışıyor, takside bölüyor. Ayıptır yahu.

Çoğu aile asgari ücretli; bir hevesle ucuz bilgisayar alıyorlar. 1 sene dayanmıyor. Alt-orta sınıf her konuda şansız arkadaş. Ya indirim kovalayacak ya didik didik kablosuna kadar araştıracak. Yazık ne diyim.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
galiba birde şimdi ekran kartımda coil whine başladı.yapcak bir şey yok.üzülüyorum,allah nasip ederse 2,3 sene sonra yeni bir pc alırım.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bizim burdaki bilgisayarcı amcama 8gb reix 550 aldırmaya çalışıyo. Engel olmaya çalışıyorum ama hadi hayırlısı. Bu arada i3 10100f 9400f'den daha iyi değil mi?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
işin garip tarafı,sürekli kendini donduruyo.sürekli reset atmam gerekiyor.güç kaynagı fanıda gitti.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
geçen sene araba tamircisinde 3,5 boyunca çalıştım.hatta okula giderken bile çalıştım.okuldan gelir gelmez hemen işe gidiyordum.3,5 ay boyunca 3300 TL para biriktirdim.bilgisayarlar hakkında hiçbir bilgim yoktu.burda mahalle arasında bir bilgisayarcı vardı.ordan arkadaşım bir bilgisayar toplatmıştı.bende ordan toplatıyım dedim.adama paranın hepsini verdim.ben o bilgisayarı canavar gibi zannediyodum.(i5 4460,rx 570,16 gb ram,120 gb ssd,1tb HDD.)parçaları ikinci el takmış.haberim yoktu.parçalar sonradan bozulmaya başladı.adam bana 6 ay garanti vermişti.garanti bitmemesine ragmen parçaları degiştirmedi.ondan sonra parçaların ikinci el oldugunu ögrendim.çok moralim bozulmuştu.yavaş yavaş araştırmaya başlamıştım.ve parçaların çok kötü oldugunu ögrendim.ben çok iyi bir bilgisayar zannediyodum.ve benim bu bilgisayarı aldıgım çok yakın bir zamanda abdullah abi v4'ü çıkarmıştı.moralim çok bozulmuştu.o kadar bozulmuştuki oyun oynama hevesim kaçmıştı.sonradan da kötü diskler taktıgını ögrendim.ssd çin malı internetten alınma dandik bir ssd'diydi.HDD ise eski bir laptop HDD'siydi.moralim bu sefer komple gitmişti.yeni bir PC alıcak paramda yoktu.ama hayırlısı olursa 2,3 sene sonra alıcam.kimse benim düştügüm hataya düşmesin.sistem alırken iyice araştırsın,bütün bilgisayar hakkında tanıdıgı uzman kişilere danışsın.
Üzüldüm kanka bende alacam ama iyi bir araştırma yaptım çoğu şeyi ögrendim bide buraya sorarsan sana yardım edecek iyi insanlar var

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Araştırmadan PC alma işine giren birçok kişi sonra böyle hayal kırıklığına uğrayabiliyor.Sizin adınıza üzüldüm hocam gerçekten,emek vererek biriktirdiğiniz parayı çöpe attırıyorlar.
Araştırmak çok önemli gerçekten

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
daha yeni bi pc almama çoooookkk zaman var.bende istiyorum,oyun oynamayı canı gönülden özledim,ama yapcak bir şey yok.

Top Bottom