K kineist 80+ Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 242 Reaksiyon skoru 159 24 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar NaCl(suda) buna güçlü etkileşim deniyor yani Na+ ve Cl- arasındaki ilişki güçlü etkileşim. Peki neden CaO(suda) yani Ca2+ ve O2- arasındaki bağ zayıf oluyor? Bir de CaO(gaz) olunca güçlü deniliyor neden?
Arkadaşlar NaCl(suda) buna güçlü etkileşim deniyor yani Na+ ve Cl- arasındaki ilişki güçlü etkileşim. Peki neden CaO(suda) yani Ca2+ ve O2- arasındaki bağ zayıf oluyor? Bir de CaO(gaz) olunca güçlü deniliyor neden?
QRuder Cezalı 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2,328 Reaksiyon skoru 1,280 24 Şubat 2023 #2 şuan ne kadar gerilediğimi farkettim mezun dönemde daha geçen sene parçaladığım dersdir kimya
K kineist 80+ Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 242 Reaksiyon skoru 159 24 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 QRuder yazmış: şuan ne kadar gerilediğimi farkettim mezun dönemde daha geçen sene parçaladığım dersdir kimya Devamı için tıklayın... Ben yeni çalışıyorum da bu durum kafamı karıştırdı.
QRuder yazmış: şuan ne kadar gerilediğimi farkettim mezun dönemde daha geçen sene parçaladığım dersdir kimya Devamı için tıklayın... Ben yeni çalışıyorum da bu durum kafamı karıştırdı.