Ne önerirsiniz?bu pc alınmaz bence
Öneremez çünkü bu fiyata yok. Alınır.Ne önerirsiniz?
Abi ya yine alamadık bilgisayar itopyada bütçeden fazla çıktı beklemeye devam bakalım 10k bütçem var ama mağazası olan bir yerde satılırsa sistem 11k civarına çıkar yinede henüz yok tabiÖneremez çünkü bu fiyata yok. Alınır.
bu pc ile adobe programları filan kullanabilir miyiz peki ? çok ileri seviye olmadanÖneremez çünkü bu fiyata yok. Alınır.
Vok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.Abi ya yine alamadık bilgisayar itopyada bütçeden fazla çıktı beklemeye devam bakalım 10k bütçem var ama mağazası olan bir yerde satılırsa sistem 11k civarına çıkar yinede henüz yok tabi
tabii kibu pc ile adobe programları filan kullanabilir miyiz peki ? çok ileri seviye olmadan
Bu fiyata alınır.bu pc alınmaz bence
Bende öyle düşünüyorum abi aslında sevindim o yüzden itopyadakilerin beni soru işaretinde bırakmamasına eğer vok sistem güzel olursa ve bütçem yeterse yetmezse Abdullah abinin sistemini beklerim vakit var daha bayram indirimleri içinVok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki
Ben voku beklessemi bütçe ne kadar gerekirVok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki
Aynen öyle kimse bunu inkar edemez bu forumda takılıyoruz diye değil DA kadar indirim yapabilen yok. Bir VOK var zamanında çok iyi indirimler yaptı. Yani bu ikili beklemeye değer.Bende öyle düşünüyorum abi aslında sevindim o yüzden itopyadakilerin beni soru işaretinde bırakmamasına eğer vok sistem güzel olursa ve bütçem yeterse yetmezse Abdullah abinin sistemini beklerim vakit var daha bayram indirimleri için
Sistem belli mi hiç bilmiyorum dostum. Sadece bayramda sistem çıkaracak onu biliyorum.Ben voku beklessemi bütçe ne kadar gerekir