Neler Yeni

Çözüldü✓ King 13 bu ramle alınır mı?

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
1657208054703.png

0 fiyat farkı var bu ramle alınır mı? @DerratiX

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
bu pc alınmaz bence

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Öneremez çünkü bu fiyata yok. Alınır.
Abi ya yine alamadık bilgisayar itopyada bütçeden fazla çıktı beklemeye devam bakalım 10k bütçem var ama mağazası olan bir yerde satılırsa sistem 11k civarına çıkar yinede henüz yok tabi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Abi ya yine alamadık bilgisayar itopyada bütçeden fazla çıktı beklemeye devam bakalım 10k bütçem var ama mağazası olan bir yerde satılırsa sistem 11k civarına çıkar yinede henüz yok tabi
Vok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu pc ile adobe programları filan kullanabilir miyiz peki ? çok ileri seviye olmadan
tabii ki

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Vok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.

tabii ki
Bende öyle düşünüyorum abi aslında sevindim o yüzden itopyadakilerin beni soru işaretinde bırakmamasına eğer vok sistem güzel olursa ve bütçem yeterse yetmezse Abdullah abinin sistemini beklerim vakit var daha bayram indirimleri için

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün

tabii ki
Ben voku beklessemi bütçe ne kadar gerekir

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bende öyle düşünüyorum abi aslında sevindim o yüzden itopyadakilerin beni soru işaretinde bırakmamasına eğer vok sistem güzel olursa ve bütçem yeterse yetmezse Abdullah abinin sistemini beklerim vakit var daha bayram indirimleri için
Aynen öyle kimse bunu inkar edemez bu forumda takılıyoruz diye değil DA kadar indirim yapabilen yok. Bir VOK var zamanında çok iyi indirimler yaptı. Yani bu ikili beklemeye değer.

Ben voku beklessemi bütçe ne kadar gerekir
Sistem belli mi hiç bilmiyorum dostum. Sadece bayramda sistem çıkaracak onu biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,832
Üyeler
165,244
Son üye
Alfazya
Top Bottom