Çözüldü✓ King 13 bu ramle alınır mı?

y1gitsl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
534
1657208054703.png

0 fiyat farkı var bu ramle alınır mı? @DerratiX

bu pc alınmaz bence

Öneremez çünkü bu fiyata yok. Alınır.
Abi ya yine alamadık bilgisayar itopyada bütçeden fazla çıktı beklemeye devam bakalım 10k bütçem var ama mağazası olan bir yerde satılırsa sistem 11k civarına çıkar yinede henüz yok tabi

Abi ya yine alamadık bilgisayar itopyada bütçeden fazla çıktı beklemeye devam bakalım 10k bütçem var ama mağazası olan bir yerde satılırsa sistem 11k civarına çıkar yinede henüz yok tabi
Vok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu pc ile adobe programları filan kullanabilir miyiz peki ? çok ileri seviye olmadan
tabii ki

Vok sistem iyi olabilir güzel fiyat yapıyor o arkadaş onu bekleyebilirsin. Bütçenede uyarsa güzel olur. Bayramdan sonrada DA var bunları gör bence 10k az para değil.

tabii ki
Bende öyle düşünüyorum abi aslında sevindim o yüzden itopyadakilerin beni soru işaretinde bırakmamasına eğer vok sistem güzel olursa ve bütçem yeterse yetmezse Abdullah abinin sistemini beklerim vakit var daha bayram indirimleri için

tabii ki
Ben voku beklessemi bütçe ne kadar gerekir

Bende öyle düşünüyorum abi aslında sevindim o yüzden itopyadakilerin beni soru işaretinde bırakmamasına eğer vok sistem güzel olursa ve bütçem yeterse yetmezse Abdullah abinin sistemini beklerim vakit var daha bayram indirimleri için
Aynen öyle kimse bunu inkar edemez bu forumda takılıyoruz diye değil DA kadar indirim yapabilen yok. Bir VOK var zamanında çok iyi indirimler yaptı. Yani bu ikili beklemeye değer.

Ben voku beklessemi bütçe ne kadar gerekir
Sistem belli mi hiç bilmiyorum dostum. Sadece bayramda sistem çıkaracak onu biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,686
Üyeler
195,708
Son üye
Keyfoo
Geri