Yurt dışı iPhone 13 pro alınır mı?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
Bütçe
18000
Merhaba yurt dışı 13 veya 13 pro almak istiyorum alacağım cihazlar sıfır kapalı kutu deil pili 85 90 arası cihazlar sizce alınır mı? hangi ülke olursa almamalıyım bide toplama olduğunu nasıl anlarım

yd cihaz sıfır kapalı kutu olmadığı sürece ben almam. büyük risk

Merhaba yurt dışı 13 veya 13 pro almak istiyorum alacağım cihazlar sıfır kapalı kutu deil pili 85 90 arası cihazlar sizce alınır mı? hangi ülke olursa almamalıyım bide toplama olduğunu nasıl anlarım
şuan 14 pro bulursun bu bütçelere

Yılbaşından sonra 14 plus ı satacağım o fiyatları düşünüyorum. 13 için o fiyat fazla gibi geldi😀

ben yenilenmiş cihaz bak taksit oluyor alırsan mükkemmel katagorinsinde al

14 ve altı tüm modeller kapalı kutu olsa dahi toplama oluyor yani riskin riski :D
14'ler 15 çıktıktan sonra toplama oldu zaten. 15 Pro'ların da çoğu şu an toplama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplama olduğunu anlayamazsın. Telefonculardakilerin %99'u toplama. Ahlaklı birine denk gelirsen söyler zaten. Şahıstan alacakların şansa bağlı ama onların da çoğu toplama.

Geri