Neler Yeni

King 6 Çıktııı !!!!!

.......

80+ Bronze
Bilek sırrı falan alakası yok dostum site zaten kötü.Gizli linkten tanıdıklarımı alıyor yarısını ne yapıyor bilmiyorum tek bildiğim ihtiyacı olan kişiler alamıyor.Alanların zaten yarısı al-sat yapanlar vs.(PC var Sen niye alıyosun diyiceksiniz kuzenime hediye alıcaktım.)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
7k'ya 1 günde falan okutursun. Rahat 8 e okutulur herhalde o kart. Ben de anlamadım doların 13 TL olduğu yerde 3060 falan sistem bekliyor herkes 10 bin TL'ye. Şahsen ben çok da olmasa beğendim alınır yani.
Aynen öyle. Zaten +8Gb ram ve çift fanlı olsa kimse şikayet etmezdi ama fiyatına göre kabul edilebilir 350Tl'ye ram alırsın 10350Tl'ye güzel sistem olur ama insanları da anlıyorum çift fan yapsalar daha iyiydi.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Bilek sırrı falan alakası yok dostum site zaten kötü.Gizli linkten tanıdıklarımı alıyor yarısını ne yapıyor bilmiyorum tek bildiğim ihtiyacı olan kişiler alamıyor.Alanların zaten yarısı al-sat yapanlar vs.(PC var Sen niye alıyosun diyiceksiniz kuzenime hediye alıcaktım.)
gizli link filan ya da tanıdığım yok f5ledim takip ettim aldım bu kdr basit

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kasa sistemde yüklümüydü sepete eklenebiliyormuydu yoksa sonradan mı siteye eklendi yani merak ettiğim sistem siteye eklendikten 1dk için de mi bitti?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bunlar yüzünden mi kötü ve zayıf sistem oldu :D
Evet bunlar yüzünden oldu dostum. 10 bini herkes sakız parası gibi konuşuyor burda ama daha 1 ay öncesine kadar phoneix sistemlerle dalga geçiyordu sistem toplayanlar. + çift Slot ramle tek Slot ram arasındaki performans farkı ve çift Fanlı gpu ile tek Fanlı gpu arasındaki fiyat farkına bakmıyorsun sanırım. Asus phoneix ile Asus tuf arasında en az 3 bin lira fark var. Ayrıca önden phoneixi eritip arkadan 3 bin lira pahalı kartı aynı fiyattan sattı az önce itopya bilmem farkında mısın?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Evet bunlar yüzünden oldu dostum. 10 bini herkes sakız parası gibi konuşuyor burda ama daha 1 ay öncesine kadar phoneix sistemlerle dalga geçiyordu sistem toplayanlar. + çift Slot ramle tek Slot ram arasındaki performans farkı ve çift Fanlı gpu ile tek Fanlı gpu arasındaki fiyat farkına bakmıyorsun sanırım. Asus phoneix ile Asus tuf arasında en az 3 bin lira fark var. Ayrıca önden phoneixi eritip arkadan 3 bin lira pahalı kartı aynı fiyattan sattı az önce itopya bilmem farkında mısın?
Bense sadece ilk sistem kötüydü dedim. Ve arkadan beni haklı çıkaran satış yapıldı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Haklısın.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Aga belki ilk tıklayanlardan biri benim.İnstagram,youtube,itopya hepsi açıktı.F5 attım gelir gelmez tıkladım ama stok bitti.Bu kadar hızlı bitmesi normal bir şey değil.
Evet video gelmeden önce bitti

.......

80+ Bronze
Kasa sistemde yüklümüydü sepete eklenebiliyormuydu yoksa sonradan mı siteye eklendi yani merak ettiğim sistem siteye eklendikten 1dk için de mi bitti?
Ben video atılmadan,hikaye atılmadan tıkladım sepete ekle dedim ekran kartı stoğu bitti olarak gözüküyodu,yenileyip tekrar ekle dedim bu sefer işlemci stoğu yok dedi,işlemciyi ekledim bu sefer yine stok yok dedi.Ben eklemeye çalışırken video daha gelmemişti bile son 5 dakika ful f5 attım ama alamadım saçma cidden.

şahin doğan

80+ Platinum
sistem elimize ulaşsın da paramızı kazanalım şimdiden satılığa çıkartalım kartı :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben video atılmadan,hikaye atılmadan tıkladım sepete ekle dedim ekran kartı stoğu bitti olarak gözüküyodu,yenileyip tekrar ekle dedim bu sefer işlemci stoğu yok dedi,işlemciyi ekledim bu sefer yine stok yok dedi.Ben eklemeye çalışırken video daha gelmemişti bile son 5 dakika ful f5 attım ama alamadım saçma cidden.
Yav 17.57 den beri site yeniliyorum gelir gelmez tıkladım alamadım şaka gibi ya. Millet bilgisayardan çok daha hızlı mı alıyor anlamadım ki 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun ne diyim ama bu kadar basit değil sitede hata olması da ayrı durum zaten.
Sistem 3 dakika sepete eklenebilir durumdaydı. Ama site sistemi aldırmadı 2 kez denedim o 3 dakika içinde…

Top Bottom