Aynı sistemi dolar 6 iken 5 bine aldım. Dolar 12 iken 10 bine normal.zayıf sistem
Ben aldımAlmayı başarabilen cindir.
3070 falan bekliyor insanlar sanırım10K'ya ne koymalarını isterdin?
nasılBen aldım
10K paranın adı var sadece ondan beklenti çok sanırım. Ekran kartını sadece 7K'ya rahat okutursun.3070 falan bekliyor insanlar sanırım
10k ya 11400 ve 1660 superli 1 tane sistem var mı şu an piyasada acaba. geçtim tek fanlı olmasını
Hız , azim, isteknasıl
En azından çift fan gpu ve çift Slot ram10K'ya ne koymalarını isterdin?
Aga belki ilk tıklayanlardan biri benim.İnstagram,youtube,itopya hepsi açıktı.F5 attım gelir gelmez tıkladım ama stok bitti.Bu kadar hızlı bitmesi normal bir şey değil.Hız , azim, istek
Bilek sırrıAga belki ilk tıklayanlardan biri benim.İnstagram,youtube,itopya hepsi açıktı.F5 attım gelir gelmez tıkladım ama stok bitti.Bu kadar hızlı bitmesi normal bir şey değil.
7k'ya 1 günde falan okutursun. Rahat 8 e okutulur herhalde o kart. Ben de anlamadım doların 13 tl olduğu yerde 3060 falan sistem bekliyor herkes 10 bin TL'ye. Şahsen ben çok da olmasa beğendim alınır yani.10K paranın adı var sadece ondan beklenti çok sanırım. Ekran kartını sadece 7K'ya rahat okutursun.
Bunlar yüzünden mi kötü ve zayıf sistem olduEn azından çift fan gpu ve çift Slot ram