Apu işlemci ile ekran kartı mı kullanıcaklar cidden şaka filan yapıyorsunuz değil mi OPDIFUGIDSFUGISDFUGIKL11400 ya da 5600g
6600 ekran kartı
Giriş seviye anakart. Fiyatta 12-12.500 civarı olur. Tahminim bu yönde
belki sadece 5600g demek istedi ama o zamanda fiyat yüksek kalıyoApu işlemci ile ekran kartı mı kullanıcaklar cidden şaka filan yapıyorsunuz değil mi OPDIFUGIDSFUGISDFUGIKL
İlk defa mı görüyorsun apu işlemcili ve ekran kartlı sistem. Fiyatı daha uyguna geliyorsa neden olmasın. 5600 g veya 11400 ikisi de apu. Çıkınca görücezApu işlemci ile ekran kartı mı kullanıcaklar cidden şaka filan yapıyorsunuz değil mi OPDIFUGIDSFUGISDFUGIKL
Apu işlemci ekran kartsız kullanılan bir işlemci, ekran kartı ile kullanabilirsiniz ancak apu işlemci fiyatına daha çok performans verebilecek güzel bir işlemci alınabilir.İlk defa mı görüyorsun apu işlemcili ve ekran kartlı sistem. Fiyatı daha uyguna geliyorsa neden olmasın. 5600 g veya 11400 ikisi de apu. Çıkınca görücez
Ve ilk defa böyle saçma bir tahmin görüyorumİlk defa mı görüyorsun apu işlemcili ve ekran kartlı sistem. Fiyatı daha uyguna geliyorsa neden olmasın. 5600 g veya 11400 ikisi de apu. Çıkınca görücez
Bana teknik anlatma iyi maliyetli işlemcileri vardır koymuşlardır. Senin buna şaşırman komik. Tahminin komikliğini sistem çıkınca görürüz. Dediğim gibi çıkmazsa, bu mesaj üstüne çok komik bir tahmin yapmışım yazarımApu işlemci ekran kartsız kullanılan bir işlemci, ekran kartı ile kullanabilirsiniz ancak apu işlemci fiyatına daha çok performans verebilecek güzel bir işlemci alınabilir.
--------------------------------------------
Ve ilk defa böyle saçma bir tahmin görüyorum
Hayır saçma olan APU işlemci ile ekran kartı kullanmaz firmalar hem son kullanıcı açısından kötü olur hem de zaten büyük miktarda apu işlemci alıcısı var.Bana teknik anlatma iyi maliyetli işlemcileri vardır koymuşlardır. Senin buna şaşırman komik. Tahminin komikliğini sistem çıkınca görürüz. Dediğim gibi çıkmazsa, bu mesaj üstüne çok komik bir tahmin yapmışım yazarım
Apu işlemcilerin maliyetinin de iyi olduğunu hiç sanmıyorum.Bana teknik anlatma iyi maliyetli işlemcileri vardır koymuşlardır. Senin buna şaşırman komik. Tahminin komikliğini sistem çıkınca görürüz. Dediğim gibi çıkmazsa, bu mesaj üstüne çok komik bir tahmin yapmışım yazarım
Adamların stoğunu bilmiyoruz ki, belki 5000 tane 5600g leri falan var. Bak sistem kampanyasında bir sürü 5600g ve 3060 lı sistemleri var sitelerinde şu anHayır saçma olan APU işlemci ile ekran kartı kullanmaz firmalar hem son kullanıcı açısından kötü olur hem de zaten büyük miktarda apu işlemci alıcısı var.
----------------------------------
Apu işlemcilerin maliyetinin de iyi olduğunu hiç sanmıyorum.