Neler Yeni

King 7 sistem tahminleri

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
King 7 çıkıcak yarın sizce fiyatı ne olur özellikleri ne olur

GazzeliAtalay

80+ Bronze
3060 ve 3060ti kartları her kampanyada çok satışa sundular. Ellerinde stok bol olabilir

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
.
Gtx 1660 serisi veya rtx 2060 olabilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Fiyat uygun olsunda, sistem ne olursa olsun farketmez bence. :kekw:

Mert555

80+ Bronze
Fp anlamında çok kötü bir sistem. Akşam görürsün. İndirimlerle tek tek toplayınca bile daha uyguna alabilirsin.

11400 ya da 5600g
6600 ekran kartı
Giriş seviye anakart. Fiyatta 12-12.500 civarı olur. Tahminim bu yönde

Ziona

80+ Silver
İlk defa mı görüyorsun apu işlemcili ve ekran kartlı sistem. Fiyatı daha uyguna geliyorsa neden olmasın. 5600 g veya 11400 ikisi de apu. Çıkınca görücez
Apu işlemci ekran kartsız kullanılan bir işlemci, ekran kartı ile kullanabilirsiniz ancak apu işlemci fiyatına daha çok performans verebilecek güzel bir işlemci alınabilir.

--------------------------------------------

İlk defa mı görüyorsun apu işlemcili ve ekran kartlı sistem. Fiyatı daha uyguna geliyorsa neden olmasın. 5600 g veya 11400 ikisi de apu. Çıkınca görücez
Ve ilk defa böyle saçma bir tahmin görüyorum

Apu işlemci ekran kartsız kullanılan bir işlemci, ekran kartı ile kullanabilirsiniz ancak apu işlemci fiyatına daha çok performans verebilecek güzel bir işlemci alınabilir.

--------------------------------------------

Ve ilk defa böyle saçma bir tahmin görüyorum
Bana teknik anlatma :) iyi maliyetli işlemcileri vardır koymuşlardır. Senin buna şaşırman komik. Tahminin komikliğini sistem çıkınca görürüz. Dediğim gibi çıkmazsa, bu mesaj üstüne çok komik bir tahmin yapmışım yazarım

Ziona

80+ Silver
Bana teknik anlatma :) iyi maliyetli işlemcileri vardır koymuşlardır. Senin buna şaşırman komik. Tahminin komikliğini sistem çıkınca görürüz. Dediğim gibi çıkmazsa, bu mesaj üstüne çok komik bir tahmin yapmışım yazarım
Hayır saçma olan APU işlemci ile ekran kartı kullanmaz firmalar hem son kullanıcı açısından kötü olur hem de zaten büyük miktarda apu işlemci alıcısı var.

----------------------------------

Apu işlemcilerin maliyetinin de iyi olduğunu hiç sanmıyorum.

Hayır saçma olan APU işlemci ile ekran kartı kullanmaz firmalar hem son kullanıcı açısından kötü olur hem de zaten büyük miktarda apu işlemci alıcısı var.

----------------------------------

Apu işlemcilerin maliyetinin de iyi olduğunu hiç sanmıyorum.
Adamların stoğunu bilmiyoruz ki, belki 5000 tane 5600g leri falan var. Bak sistem kampanyasında bir sürü 5600g ve 3060 lı sistemleri var sitelerinde şu an

Top Bottom