İceWolf
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoruma gerek duymadı bence.@Abdullah Hacıgül bunun incelemesini ve kendi yorumunu merakla bekliyorum
Yoruma gerek duymadı bence.@Abdullah Hacıgül bunun incelemesini ve kendi yorumunu merakla bekliyorum
Emin ol kahkaha atıyordur şuan bu sistemeYoruma gerek duymadı bence.
10. Nesil işlemci ile RTX 2060 13.000 TL fiyata alınmaz. Gamegaraj da 13.299 TL fiyatından i5 11400F - RX6600 sistem bulunuyor.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Doğru hocam önerdiğim sistemi alabilirsiniz.rtx 3050 daha düsük rx 6600 dan doğru mu?
dimi? işlemci ileride değişirse çok daha güzel olur. şimdilik yayın için yeterli midir?Doğru hocam önerdiğim sistemi alabilirsiniz.
144 veya 240 hz monitör ile.dimi? işlemci ileride değişirse çok daha güzel olur. şimdilik yayın için yeterli midir?
Hocam yanlış hatırlıyorsunuz galiba.Dolar 17 18ken 3060ti vok 13e çıktı. Dolar 13.5 2060lı sistem 13k diyeceklerim bu kadar
Umarım uzun bir süre stok bitmez de ders olur. Kendilerince enayi avına çıktılar.Yuh hala stokta bir ilk herhalde bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
VOK Friday 13k'ya dolar 13.50 iken çıktı diyenler, o zamanlarda dolar 13.50a çok hızlı bir şekilde yükseldi ve tahminimce itopya daha düşük bir kurdan aldığı parçalarla o hazır sistemi çıkarttı. Zaten black friday zamanında çıktı bir de o avantajı vardı ekstra olarak black friday sayesinde de indirimliydi.
@Abdullah Hacıgül bunun incelemesini ve kendi yorumunu merakla bekliyorum
Gayet yeterlidir hocam.dimi? işlemci ileride değişirse çok daha güzel olur. şimdilik yayın için yeterli midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
144 veya 240 hz monitör ile.
Bu evet demek sayıyoruz hocam. Video en kısa zamanda yayınlarsın İnşallah abi.