burak9956
80+ Bronze
Abdullah abi hâlâ sistem hakkında bir bilgi vermedin, bekliyoruz. @Abdullah Hacıgül
Abdullah abi hâlâ sistem hakkında bir bilgi vermedin, bekliyoruz. @Abdullah Hacıgül
Bence attığı mesaj ile her şeyi çok güzel açıklamış.Abdullah abi hâlâ sistem hakkında bir bilgi vermedin, bekliyoruz. @Abdullah Hacıgül
Neyi açıkladı? Ben bir şey çıkaramadım bundan.Bence attığı mesaj ile her şeyi çok güzel açıklamış.
yeni bir sistem mi geliyor?Abdullah abi daha iyisini çıkartır merak etmeyin yapmışlığı çok var sonuçta ve hazır f/p sistemler piyasasını kuran adam gibi bir şey rahat olun alacak kişiler
Yani umarım daha iyisini çıkartır fakat firma aynı firma.Abdullah abi daha iyisini çıkartır merak etmeyin yapmışlığı çok var sonuçta ve hazır f/p sistemler piyasasını kuran adam gibi bir şey rahat olun alacak kişiler
Abdullah abi bir şey demedi hemen oraya bağlamayın olayıyeni bir sistem mi geliyor?
PC + Pastırma yaparım daha iyi.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Neden bilgi vereceğim?Abdullah abi hâlâ sistem hakkında bir bilgi vermedin, bekliyoruz. @Abdullah Hacıgül
Neden bilgi vereceğim?
Neden?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle tabii ki aksilikler olabilir sonuçta piyasanın durumu ortada ama en azından durumla ilgili bir bilgilendirme yapmanı beklerdik.
Ay sonu geliyor diye yazmışsın ya abim ondan millet de bekliyor. Tabi ben almacayağım da şahsi fikrim bir bilgilendirme yapılması uygun olurdu. 10 gün geçmiş çünkü.Çöp sistem ve kazık fiyat.