AmongusBir iki hafta önce aynısı farklı adda satılmıştı zaten
yazım kurallarına biraz dikkat etsek hocam, okurken zorlandım açıkcası.Aslinda sicak firsat veya indirim diye acmamissin ben niye bukadar taktimki
Hocam a0 oldugum icin bu foruma geldimyazım kurallarına biraz dikkat etsek hocam, okurken zorlandım açıkcası.
forum açılırken yazım yanlışlarına, noktalama işaretlerine ban atılmayacak denmişti ama sizin yazdığınız şeyi anlamakta zorluk çekiyor insan.Hocam a0 oldugum icin bu foruma geldim
Dolar kuru böyleyken rahatlıkla alınabilirITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Açıklayayım indirim diye paylaştığını düşünüp konuya girdim sonra indirimi beğenmediğini gordum sonra saldırdım ondan sonra indirim konusu açmadığını farkedip ozur diledimforum açılırken yazım yanlışlarına, noktalama işaretlerine ban atılmayacak denmişti ama sizin yazdığınız şeyi anlamakta zorluk çekiyor insan.
tamamdır anladım.Açıklayayım indirim diye paylaştığını düşünüp konuya girdim sonra indirimi beğenmediğini gordum sonra saldırdım ondan sonra indirim konusu açmadığını farkedip ozur diledim
İ5 11400f 2500 e var akakçede i3 10100f 1.100 TL itopyada yükseltirsen 11400f 1.900 küsür.itopyada öpmenin yolunu bulmuş.İşlemciyi Değiştirirsen Gayet Güzel bence