Çözüldü✓ Yeni Bilgisayar alacağım yardımlara açığım

Hocam az daha bekleyin bence Rtx50 serisi ülkede satışa çıktığında elde kalanları daha ucuza satarlar genelde o fiyatlara i5-ryzen 5 4060 alma şansınız olur

Hocam az daha bekleyin bence Rtx50 serisi ülkede satışa çıktığında elde kalanları daha ucuza satarlar genelde o fiyatlara i5-ryzen 5 4060 alma şansınız olur
öyle bir şey olucağını sanmam.
Merhaba ben bu bilgisayarı alacağım IT-OPEN V15 / Intel Core i3 12100F / MSI GeForce RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM fakat alabilceğimi düşündügnüz daha iyi sistemler varsa atmaya çekinmeyin bütçe 20.000₺ den aşağı
attığınız sistem fena değil ama o kasa psu ile alınmaz

Direk ikinci el sistemlere bak bence sıfır kaliteli olmaz bu bütçede

Knk sana güzel bir tavsiye veriyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1737821827141.png

Abdullah abinin sattığı arc b580 i alıyorsun arkasndan bir apu sistem yapıştır hayırlı olsun 4060 seviyesinde sistem

Anakartı yükseltip alırsan daha iyi olur

Almaya niyetlenirsen ufak ta olsa pazarlık yap 9k değil de 8k teklif et durumunu belirt Abdullah abinin kıracağını sanmıyorum , kendi de alırken pazarlık yapıyorum demişti öyle hatırlıyorum gtx1080 videosunda sanırım

Son düzenleme:
Knk sana güzel bir tavsiye veriyorum o zaman

Alıntıyı görüntüle

Abdullah abinin sattığı arc b580 i alıyorsun arkasndan bir apu sistem yapıştır hayırlı olsun 4060 seviyesinde sistem

Anakartı yükseltip alırsan daha iyi olur

Almaya niyetlenirsen ufak ta olsa pazarlık yap 9k değil de 8k teklif et durumunu belirt Abdullah abinin kıracağını sanmıyorum , kendi de alırken pazarlık yapıyorum demişti öyle hatırlıyorum gtx1080 videosunda sanırım
dedigin cok mantikli fakat benim bilgisayarı 5 şubat da alabilecem para ozaman oluyor ve abdullah abinin b580 i ozaman kalcagni dusunmuyorum genede cok mantikli fikirdi saol

dedigin cok mantikli fakat benim bilgisayarı 5 şubat da alabilecem para ozaman oluyor ve abdullah abinin b580 i ozaman kalcagni dusunmuyorum genede cok mantikli fikirdi saol
Yaz dm den istersen kapora atmayı teklif et belki kabul eder

2k-3k kapora at opsiyonlasın sana kabul ederse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,587
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler