Neler Yeni

Kingdom Come Delivarence II Epic Games Desteklemiyor

Dadasinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre AYDIN
Herkese merhaba. Dün bildiğiniz gibi oyun çıkış yaptı ve aynı anda Geforce Now da da yayınlandı. Ancak şuan içi oyunu sadece eğer steam sürümüne sahipseniz oynayabiliyorsunuz. Ben geçen sene Epic Gamesten ön siparişle almıştım. 2 gündür liseli aşıkların birbirinin hesaplarını yenilediği gibi saat başı yeniliyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı. İlerleyen süreçte desteğin geleceğini biliyorum ama recep abinin dediği gibi ''Ne zaman arıyacaksınız? Bügün mü? Yarın mı ? Ben telefon başında sizi bekleyemem ki! ''. O yüzden böyle daha rasyonel tahminleriniz varsa paylaşmanızı rica edeceğim. Şimdiden Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Geforcenow'a epic versiyonu umarım en kısa sürede yüklenir oynamanı çok isterim çünkü. Oyun yağ gibi olmuş optimizasyonun da bile sorun yok. Grafik kalitesi beklentimin çok üzerine çıkmış.

Dadasinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geforcenow'a epic versiyonu umarım en kısa sürede yüklenir oynamanı çok isterim çünkü. Oyun yağ gibi olmuş optimizasyonun da bile sorun yok. Grafik kalitesi beklentimin çok üzerine çıkmış.
umarım hocam. Beklemekten ağaç oldum. Tadı nasıl peki :D

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
umarım hocam. Beklemekten ağaç oldum. Tadı nasıl peki :D
4k oynama şansın olursa başından kalkamazsın, olmasa bile grafikler ve oynanışı çok güzel hayran bırakacağını düşünüyorum. ben çok beğendim şimdiden 150-200 saat rahat gömerim.

Light

80+ Bronze
4k oynama şansın olursa başından kalkamazsın, olmasa bile grafikler ve oynanışı çok güzel hayran bırakacağını düşünüyorum. ben çok beğendim şimdiden 150-200 saat rahat gömerim.
İlk oyunu oynamış mıydınız? Ben önce ona başlayım diyorum da herkes kanser ediyor, oynanmaz diyor.

Albus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Özavcı
İlk oyunu oynamış mıydınız? Ben önce ona başlayım diyorum da herkes kanser ediyor, oynanmaz diyor.
kesinlikle oyna mükemmel ötesi bir oyun ben hayatımda çok oyun oynadım ve kcd 1 kesinlikle top 5'ime girer.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Evet oynadım dövüş mekaniği biraz farklı alışıp pratik yaparsan çok zevkli oyun.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Satürn

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64