kingdom come deliverance oynanır mı?
türünün en sevilen örneklerinden birisi.Ben de onu düşünüyordum epicteki son verilen oyun squadin çakması gibiydi sildim az önce kigdoma bakacağım şimdi
Hocam öyle diyorsa bakılırtürünün en sevilen örneklerinden birisi.
Oynanışı zor ama çok zevklikingdom come deliverance oynanır mı?
İlk çıktığında uzun süre oynadım ve çok güzeldi şimdi oyun çok değişti ve baya büyük güncellemer aldı şuan daha da güzel bir oyun keyfi sunuyor ama bu tarz oyunlara ilgin yoksa sıkıcı gelebilirkingdom come deliverance oynanır mı?
Skyrim, Witcher oynadıysan ve sevdiysen hoşuna gider (açık dünya, yetenek ağacı mantığı). Ayrıca oyun hikayesi de güzel kılıç savaşları zevkli Türkçe altyazı da bulunuyor kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.kingdom come deliverance oynanır mı?
Modlamanızı tavsiye ederim modlayınca oyundaki savaşı dengeli yapabiliyorsunuz. ayrıca karakterin dövüş yetenekleri oyunun başlarında çok kötü defalarca savaşıp gelişmeniz gerekiyor.Mekanikleri aşırı zor bir yerden sonra sıkıyor ama hikayesi vs. güzel.
hocam oyunda 20 saatim var neredeyse gayet iyi oyun,Skyrim, Witcher oynadıysan ve sevdiysen hoşuna gider (açık dünya, yetenek ağacı mantığı). Ayrıca oyun hikayesi de güzel kılıç savaşları zevkli Türkçe altyazı da bulunuyor kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modlamanızı tavsiye ederim modlayınca oyundaki savaşı dengeli yapabiliyorsunuz. ayrıca karakterin dövüş yetenekleri oyunun başlarında çok kötü defalarca savaşıp gelişmeniz gerekiyor.
kesinlikle, eğer oyunda daha çok eğlenmek istiyorsanız mod yüklemenizi öneririm. çok keyifli oluyor özellikle oyunun bazı noktalarında kayıt iksiri gibi sıkıntıları ortadan kaldırmak oyunun oynanabilirliğini arttırıyor. mod önerilerini buraya tekrardan atmaya üşendim açılmış konuya atmıştım isterseniz orada bahsettiğim modlara göz atabilirsiniz:hocam oyunda 20 saatim var neredeyse gayet iyi oyun,
Hocam çarpılı olanlar indirmeyeyim mi?kesinlikle, eğer oyunda daha çok eğlenmek istiyorsanız mod yüklemenizi öneririm. çok keyifli oluyor özellikle oyunun bazı noktalarında kayıt iksiri gibi sıkıntıları ortadan kaldırmak oyunun oynanabilirliğini arttırıyor. mod önerilerini buraya tekrardan atmaya üşendim açılmış konuya atmıştım isterseniz orada bahsettiğim modlara göz atabilirsiniz:
Yardım - Kingdom Deliverance 1 yardım
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 11 saat yaptım ama hala oyun zor kızıl çocuğu arıyorum 2 haydutu öldürmem lazım ama bir türlü öldüremiyorum oyunda skil nasıl kasılıyor nerde gözüküyor anlayamadım genel anlamda bildiklerinizi anlatır mısınız ne yapmam lazim oyun mekaniği neden bu kadar zor...forum.donanimarsivi.com
evet, orada bıraktığım nexus linkinde istediğiniz modu indirebilirsiniz ama çarpı işaretlediğim fotodakiler benim deneyip sevmediğim veya indirdiğimde çalışmayan modlar zaten o çarpıların alternatiflerini arayıp indirmiştim onlar da listede var.Hocam çarpılı olanlar indirmeyeyim mi?