Neler Yeni

Kingdom come deliverance oynanır mı?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Elvan kocer
kingdom come deliverance oynanır mı?

Vesselam

80+ Bronze
Ben de onu düşünüyordum epicteki son verilen oyun squadin çakması gibiydi sildim az önce kigdoma bakacağım şimdi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,015
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İsmail Aktuğ

Knispel

80+ Bronze
Mekanikleri aşırı zor bir yerden sonra sıkıyor ama hikayesi vs. güzel.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Yusuf Karayer
Mükemmel bir oyun bazı kişilere hitap etmeyebilir ama cidden kendi türünün en iyisi bile sayılır.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,927
İsim
Selim
İlk çıktığında uzun süre oynadım ve çok güzeldi şimdi oyun çok değişti ve baya büyük güncellemer aldı şuan daha da güzel bir oyun keyfi sunuyor ama bu tarz oyunlara ilgin yoksa sıkıcı gelebilir

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Skyrim, Witcher oynadıysan ve sevdiysen hoşuna gider (açık dünya, yetenek ağacı mantığı). Ayrıca oyun hikayesi de güzel kılıç savaşları zevkli Türkçe altyazı da bulunuyor kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mekanikleri aşırı zor bir yerden sonra sıkıyor ama hikayesi vs. güzel.
Modlamanızı tavsiye ederim modlayınca oyundaki savaşı dengeli yapabiliyorsunuz. ayrıca karakterin dövüş yetenekleri oyunun başlarında çok kötü defalarca savaşıp gelişmeniz gerekiyor.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Elvan kocer
Skyrim, Witcher oynadıysan ve sevdiysen hoşuna gider (açık dünya, yetenek ağacı mantığı). Ayrıca oyun hikayesi de güzel kılıç savaşları zevkli Türkçe altyazı da bulunuyor kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modlamanızı tavsiye ederim modlayınca oyundaki savaşı dengeli yapabiliyorsunuz. ayrıca karakterin dövüş yetenekleri oyunun başlarında çok kötü defalarca savaşıp gelişmeniz gerekiyor.
hocam oyunda 20 saatim var neredeyse gayet iyi oyun,

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
hocam oyunda 20 saatim var neredeyse gayet iyi oyun,
kesinlikle, eğer oyunda daha çok eğlenmek istiyorsanız mod yüklemenizi öneririm. çok keyifli oluyor özellikle oyunun bazı noktalarında kayıt iksiri gibi sıkıntıları ortadan kaldırmak oyunun oynanabilirliğini arttırıyor. mod önerilerini buraya tekrardan atmaya üşendim açılmış konuya atmıştım isterseniz orada bahsettiğim modlara göz atabilirsiniz:

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Elvan kocer
kesinlikle, eğer oyunda daha çok eğlenmek istiyorsanız mod yüklemenizi öneririm. çok keyifli oluyor özellikle oyunun bazı noktalarında kayıt iksiri gibi sıkıntıları ortadan kaldırmak oyunun oynanabilirliğini arttırıyor. mod önerilerini buraya tekrardan atmaya üşendim açılmış konuya atmıştım isterseniz orada bahsettiğim modlara göz atabilirsiniz:
Hocam çarpılı olanlar indirmeyeyim mi?

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Hocam çarpılı olanlar indirmeyeyim mi?
evet, orada bıraktığım nexus linkinde istediğiniz modu indirebilirsiniz ama çarpı işaretlediğim fotodakiler benim deneyip sevmediğim veya indirdiğimde çalışmayan modlar zaten o çarpıların alternatiflerini arayıp indirmiştim onlar da listede var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,600
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom