Neler Yeni

Kingdom come deliverance oynanır mı?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
evet, orada bıraktığım nexus linkinde istediğiniz modu indirebilirsiniz ama çarpı işaretlediğim fotodakiler benim deneyip sevmediğim veya indirdiğimde çalışmayan modlar zaten o çarpıların alternatiflerini arayıp indirmiştim onlar da listede var.
Hocam bir arkadaşım konsolda oynuyor o indiremez ama

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
kesinlikle, eğer oyunda daha çok eğlenmek istiyorsanız mod yüklemenizi öneririm. çok keyifli oluyor özellikle oyunun bazı noktalarında kayıt iksiri gibi sıkıntıları ortadan kaldırmak oyunun oynanabilirliğini arttırıyor. mod önerilerini buraya tekrardan atmaya üşendim açılmış konuya atmıştım isterseniz orada bahsettiğim modlara göz atabilirsiniz:
hocam easier combat modu nasıl yüklenyor?

Markus06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberk Kahya
Kesinlikle oynanır. İkinci oyunu da geliyor 1 haftaya.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
hocam easier combat modu nasıl yüklenyor?
siteye girin files bölümüne tıklayıp %33 veya half olan kısmı (ben half indirdim) vortex veya manuel ile indirin. vortex varsa onunla indirmesi daha kolay oluyor. Vortex kullanmıyorsanız eğer modu kontrol ettim dosya şeklinde indirilmiyor. Sanırım mod sahibi yanlış koymuş bende Mods klasörüne "halfcostanddoublespeed4913" adlı klasörde duruyor aynısını sizde oluşturup içine rardaki dosyayı atın. Bence mod kuruyorsanız vortexle kurmanız daha iyi olur kaldırması daha kolay oluyor.
Mod order textine de eklemeyi unutmayın.

1738078022740.png

1738078302988.png

Necromancerr

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
siteye girin files bölümüne tıklayıp %33 veya half olan kısmı (ben half indirdim) vortex veya manuel ile indirin. vortex varsa onunla indirmesi daha kolay oluyor. Vortex kullanmıyorsanız eğer modu kontrol ettim dosya şeklinde indirilmiyor. Sanırım mod sahibi yanlış koymuş bende Mods klasörüne "halfcostanddoublespeed4913" adlı klasörde duruyor aynısını sizde oluşturup içine rardaki dosyayı atın. Bence mod kuruyorsanız vortexle kurmanız daha iyi olur kaldırması daha kolay oluyor.
Mod order textine de eklemeyi unutmayın.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam sağolun bir de orjinal oyuna kaçak dlc yükleniyor mu?

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Ne demeye çalışıyorsunuz hocam?
yani ya crack yada Orjinali bozmadan oynayın diyorum. oyunun dlcleri o kadar da güzel değil bana göre, örneğin Theresa dlc'si oradan oraya koşturmakla geçiyor onun yerine internetten videosunu izleyip sadece konusunu öğrenseniz emin olun 1 gram pişman olmazsınız.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Lütfü A
oynanır hikayesi güzel oynanış zor ama, oyunlarda rahatlık yerine zorlanmak hoşuna gidiyorsa tam senlik

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
yani ya crack yada Orjinali bozmadan oynayın diyorum. oyunun dlcleri o kadar da güzel değil bana göre, örneğin Theresa dlc'si oradan oraya koşturmakla geçiyor onun yerine internetten videosunu izleyip sadece konusunu öğrenseniz emin olun 1 gram pişman olmazsınız.
Hocam şu köpek mevzusunu merak etmiştim sadece dlc ile mi oluyor?

Top Bottom