Neler Yeni

Kingdom Come: Deliverance'ı oynamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammet Vurucu
Arkadaşlar spoiler vermeden cevaplarsanız sevinim. Oyunun başında iki üç saat geçirdim lakin oynanış çok da fazla keyif vermiyor ama hikayeyi merak ediyorum açıkçası ikinci oyunun da bayağı iyi olduğu aşikar sizce ilk oyun yine de oynamalı mıyım yoksa YouTube'da Türkçe halini buldum 9 saatlik bir video onu izlesem yeterli gelir mi?

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
ilk 2-3 saat pek bir şey anlayamayabilirsin biraz daha dişini sık derim 5-7 saat olduktan sonra karar verebilirsin eğer zevk almıyorsan zorlamanın anlamı yok ben dying light 1'i cok severek oynadım fakat 2'nin oynanışı hiç ilerlemiyordu izlemeyi tercih ettim sen de öyle yapabilirsin

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Rusty
Ben 10 kere 1-2 saat oynayıp, bırakmıştım.Mekanikleri gerçekten başta leş ötesi oyundan soguyorsun ama ilerdikce efsane gucleniyorsun. Yetenek ağacında ilerledikçe baya iş bitirici oluyorsun. İlk başlarda easy sandık patlatmak için tonla lockpick harciyordum oyunun sonunda en zor kasayi gözüm kapalı aciyordum.
Oyunun sonunda bütün köylere gece herkes uyuyunca girip, tüm sandıkları patlatıp milyoner olarak bitirmiştim.
Senaryosu harika, olmuş oyun zorluğu ilk oynayan için gerçekten kötü ama zamanla arttıkça daha çok keyif verdiğini anladikca mantıklı olduğunu anlıyorsun.
Oyunun en kotu özelliği save sistemi olmaması bir de görevi yanlış yaptığın da iptal oluyor bir daha dönüp yapamiyorsun öyle ilerliyor, saçmalık. Mutluka oynamalısın, ikinciye basliyacagim boş zaman ariyorum kendim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,771
Üyeler
172,902
Son üye
lime_a
Top Bottom