Yanlış bilmiyorsam bunu S*nerji Satıyor ve Expo vs ile 6000mhz. Oluyor bu Rami alanlarda Şikayet görmüştüm bı bak derim
kendim kullanıyorum zaten expo olmadan bütün ramler düşükte çalışıyor expo ramin bütün gücünü kullanmasına yarıyor ram bana sorun yaşatmadı daha.Yanlış bilmiyorsam bunu S*nerji Satıyor ve Expo vs ile 6000mhz. Oluyor bu Rami alanlarda Şikayet görmüştüm bı bak derim
Yani zaten her şeyi pahalıya satan s*nerji'nin bu parçayı rakiplerine göre ucuza sattıklarına göre bı şeyi var
bu arada s1nerji çoğu şeyi her siteden ucuza satıyor şu son olaylardan sonra özür amaçlı diye düşünüyorumYanlış bilmiyorsam bunu S*nerji Satıyor ve Expo vs ile 6000mhz. Oluyor bu Rami alanlarda Şikayet görmüştüm bı bak derim
Yani zaten her şeyi pahalıya satan s*nerji'nin bu parçayı rakiplerine göre ucuza sattıklarına göre bı şeyi var
Özür amaçlı değil'de ürünleri artık satmadığı için artık kimse çok iyi fiyat yoksa almamayı tercih ediyor gerçi hala nasıl batmadılar merak ediyorum arkada farklı iş çeviriyorlar bence neyse S1nerjinin özellikle Sistemlerine bakarsanız en kötü parçaları kullandıgını ve pahalıya sattığını görürsünüzkendim kullanıyorum zaten expo olmadan bütün ramler düşükte çalışıyor expo ramin bütün gücünü kullanmasına yarıyor ram bana sorun yaşatmadı daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada s1nerji çoğu şeyi her siteden ucuza satıyor şu son olaylardan sonra özür amaçlı diye düşünüyorum![]()
hazır sistemlerde bütün siteler kötü parça kullanıyor itopya hariç itopyanın da fiyatları uçuk.Özür amaçlı değil'de ürünleri artık satmadığı için artık kimse çok iyi fiyat yoksa almamayı tercih ediyor gerçi hala nasıl batmadılar merak ediyorum arkada farklı iş çeviriyorlar bence neyse S1nerjinin özellikle Sistemlerine bakarsanız en kötü parçaları kullandıgını ve pahalıya sattığını görürsünüz