𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
28'TL Olarak aldım fakat siparişlerimde 68'TL Yazıyor
Sizlerde hesabına bakabilirmi acaba bendeki gibi fiyatmı yazıyor yoksa 28'tl'den alınan fiyatmı
eyw dedim yanlış ücretmi kesildi faturayı görüntüle diyincede 68'tl yazıyordabizde de öyle o normal merak etme.
anlamadığım neden faturada'da 68'tl yazıyor? ürünü iade ettiğim zaman 68'tl'mi verecekler kafam karıştıPrime İndiriminden Dolayı Olabilir
68 verirse daha ne hocameyw dedim yanlış ücretmi kesildi faturayı görüntüle diyincede 68'TL yazıyorda
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadığım neden faturada'da 68'TL yazıyor? ürünü iade ettiğim zaman 68'TL'mi verecekler kafam karıştı
28'tl neden yazmıyor anlamadığım o fiyatı değişebilir fakat benim faturamda bile 68'tl yazıyorKarttan ne çekildiyse o knk
sizler faturamı görüntüle diyince acaba sizdedemi 68'tl yazıyor bakarmısınız68 verirse daha ne hocam
ben prime ile alışveriş yapmadım daha önce28'TL neden yazmıyor anlamadığım o fiyatı değişebilir fakat benim faturamda bile 68'TL yazıyor
sizler faturamı görüntüle diyince acaba sizdedemi 68'TL yazıyor bakarmısınız
En altta genel toplama bakarsan görürsün.YUkarda bende de 68 yazıyor ama en altta genel toplamda düşük fiyat verdiğim gözüküyor için rahat etsin istiyorsan kartına bak ne kadar kesilmiş.faturalarıma tıklayınca ordada ücret 68'TL'mi yoksa farklı ücretmi bakarmısınız
Faturalarda genelde indirimsiz fiyatı yazar her zaman28'TL neden yazmıyor anlamadığım o fiyatı değişebilir fakat benim faturamda bile 68'TL yazıyor
sizler faturamı görüntüle diyince acaba sizdedemi 68'TL yazıyor bakarmısınız