EMA?R
80+ Bronze
Merhabalar,bugün forumda en çok önerilen m2 ssd'lerden biri olan Kingston A2000'ni inceleyeceğim.(Bu arada ilk rehberim hatalarım varsa özür dilerim şimdiden)
Ürünün 1TB olan modelini 12 ekim'de akakçaden(1100 TL) sipariş ettim.
Crystaldisk Mark sonuçları:
NOT:Kingston bu modelde 2200mb okuma hızı vaat ediyor fakat bende 1800mb çıkıyor(bu sorun bana özel herhalde başka kimsede böyle bir sorun görmedim) yazma hızı ise vaat ettiği gibi 2000mb.
256gb modelde: 2000mb okuma hızı/ yazma hızı 1100mb vaat ediyor.
500gb modelde: 2200mb okuma hızı/ yazma hızı 2000mb vaat ediyor.
1TB modelde: 2200mb okuma hızı/ yazma hızı 2000mb vaat ediyor.
Kingston Ssd Manager:
Kingston burada biraz daha şık bir ssd manager kullanabilirmiş(mesela samsung magician gibi) ama gene de güzel bence.
Crystal Disk İnfo:
Ürünü bu cihazda kullanıyorum:
Sıcaklık:
Ssd en fazla 53 derece oldu o da Red dead redemption 2 oynarken Cpu ve gpu 90 derecelerde gezdiği için ben bu sıcaklığı çok yüksek bulmadım.
Son görüşlerim:
Ssd gayet güzel fiyatına değer eğer sizde almaya düşünüyorsanız almanızı tavsiye ederim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ürünün 1TB olan modelini 12 ekim'de akakçaden(1100 TL) sipariş ettim.
Crystaldisk Mark sonuçları:
NOT:Kingston bu modelde 2200mb okuma hızı vaat ediyor fakat bende 1800mb çıkıyor(bu sorun bana özel herhalde başka kimsede böyle bir sorun görmedim) yazma hızı ise vaat ettiği gibi 2000mb.
256gb modelde: 2000mb okuma hızı/ yazma hızı 1100mb vaat ediyor.
500gb modelde: 2200mb okuma hızı/ yazma hızı 2000mb vaat ediyor.
1TB modelde: 2200mb okuma hızı/ yazma hızı 2000mb vaat ediyor.
Kingston Ssd Manager:
Kingston burada biraz daha şık bir ssd manager kullanabilirmiş(mesela samsung magician gibi) ama gene de güzel bence.
Crystal Disk İnfo:
Ürünü bu cihazda kullanıyorum:
HP Gaming Pavilion - 15-cx0031nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.
support.hp.com
Sıcaklık:
Ssd en fazla 53 derece oldu o da Red dead redemption 2 oynarken Cpu ve gpu 90 derecelerde gezdiği için ben bu sıcaklığı çok yüksek bulmadım.
Son görüşlerim:
Ssd gayet güzel fiyatına değer eğer sizde almaya düşünüyorsanız almanızı tavsiye ederim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.