Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ olun hocam.Helal olsun
Sağ olun hocam.Helal olsun
Bende minik Sandisk olandan var doğru seçim yapmışımSağ olun hocam.
Doğru seçim hocam bir daha bellek alırsam Kingston son tercihim olacaktır.Bende minik Sandisk olandan var doğru seçim yapmışım
Sandiskin Cruze blade var yıllardır kullanıyorum format atarken yavaş kalıyordu ultra fit modelini aldım Amazondan indirimdeykenDoğru seçim hocam bir daha bellek alırsam Kingston son tercihim olacaktır.
Hocam bugün forumdan @Uucz hocam 64'lük modelini almış. Yaptığı testlerde diğer Sandisk 3.0 belleklerden bir farkı yoktur. Dosya aktarım hızı da hemen hemen aynı olacağını düşünüyorum.Hocam elinize sağlık çok güzel konu olmuş.Birde acaba yine Sandisk Cruzer Blade ama 3.0 olanı da dener misiniz eğer sizde mevcutsa
SanDisk Cruzer Glide 32GB USB 3.0 Flash Bellek - SDCZ600-032G-G35 https://www.amazon.com.tr/dp/B017RD0WHS?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_THS4J3EPME76C6DQ0NPE bundan bahsediyorum
Tamamdır hocam teşekkürlerHocam bugün forumdan @Uucz hocam 64'lük modelini almış. Yaptığı testlerde diğer Sandisk 3.0 belleklerden bir farkı yoktur. Dosya aktarım hızı da hemen hemen aynı olacağını düşünüyorum.
Sağ olun hocam.Eline sağlık güzel konu.