Çözüldü✓ Kingston A2000 Sıcaklık ve performans değerleri

CFK’

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
358

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım için bir Kingston A2000 250GB M.2 SSD satın aldım. 2000 okuma, 1100 yazma değeri mevcut. Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi test sonuçları bu şekilde. Anakartım AsRock B560M Pro4 anakartın kendisinde soğutuculu M.2 yuvası olmasına rağmen aşağıdakine taktım. Çünkü 250GB az bir depolama alanı ileride 1TB almayı düşünüyorum termal pad yıpranmaması için üste değil aşağıya taktım. Aşağıdakinde soğutma olmadığı için DARK marka pasif soğutma almayı düşündüm fakat pek fark olmadığını bir işe yaramadığını söyledikleri için vazgeçtim, gerek duymadım. Sıcaklık değerleri ise test sırasında 48-50 derece ve boşta 35 derecede takılıyor. Sizce değerler nasıl? Normal midir? Yoksa o söylediğim DARK pasif soğutmayı alıp taksam daha mı iyi olacaktır?

Extra : Ürünün üzerinde ve kingstonun sitesinde 5 yıl garantisi olduğu yazıyor fakat yanında gönderilen kağıtta 2 yıl garantisi olduğu yazıyor. Bu olayın aslı, astarını bilen var mıdır?

WhatsApp Image 2022-07-08 at 14.04.27.jpeg

Yük altında 46 derece M.2 SSD için iyi değerler. Harici bir soğutma vb. almanıza gerek yok.

Değerlerde sorun yok.

Yük altında 46 derece M.2 SSD için iyi değerler. Harici bir soğutma vb. almanıza gerek yok.
Pek yük altında mıdır bilmem. Ama testler esnasında 50 dereceyi geçmedi. Oyunda vs. max kaç derece kabul edilebilir?

Pek yük altında mıdır bilmem. Ama testler esnasında 50 dereceyi geçmedi. Oyunda vs. max kaç derece kabul edilebilir?
Oyun esnasında daha az ısınır zaten test sırasına göre. Sorun olamz

Hacım oyunlarda testler kadar yük altına girmez. Daha düşük sıcaklıklarda çalışacaktır.

Geri