Neler Yeni

Kingston A400 240 GB Alınır Mı?

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Zaten konuda belirtmişim, konuyu okumuyorlar diye yukarıda da sitem etmişim.
Senin de aynı şeyi yapman üzücü, orada kocaman yazıyor disklere kronik demeyin diye.
Ben, Technopat'da "A400 Sağlık sorunları çıkarabiliyor" dediğim için zibil tane linç yedim. Kronik olmayan, sadece sorunlu olan bir SSD olduğunu ben de biliyorum. Ve aynı şeyi yapmıyorum.
Sadece empati kur, SSD'ler hakkında bilgisi olmayan biri senin rehberine giriyor ve A400'ü görüyor. Sen oraya sorunlu yazdığın için de "Her A400 sorunludur" kafasına bürünüyor. A400 ve onun gibi olan SSD'lerin yanına ne olduğunu da belirtirsen daha iyi olur.

İyi forumlar ✌️

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben, Technopat'da "A400 Sağlık sorunları çıkarabiliyor" dediğim için zibil tane linç yedim. Kronik olmayan, sadece sorunlu olan bir SSD olduğunu ben de biliyorum. Ve aynı şeyi yapmıyorum.
Sadece empati kur, SSD'ler hakkında bilgisi olmayan biri senin rehberine giriyor ve A400'ü görüyor. Sen oraya sorunlu yazdığın için de "Her A400 sorunludur" kafasına bürünüyor. A400 ve onun gibi olan SSD'lerin yanına ne olduğunu da belirtirsen daha iyi olur.

İyi forumlar ✌️
Adamlar görsün diye, konunun en başına 3-4 satır kronik olmadıklarını belirtmişim.
Buna rağmen "Bu gronik sorunlu!" deyip bana "O zaman belirtseydin? Niye belirtmedin?" diyorsunuz.
Yanlış olan nokta burası, sorunlu dersin linç yersin yok ya da çok güzel SSD derler onların bilmemezliği.
Fakat gelip konu açıldığından beri dediğim şeyi dememişsin belirtseydin demeniz ne kadar doğru?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
Kronik sorunlu falan değil, arkadaşlar rehberime bakıyorlar ama okumuyorlar.
Pek önerdiğim bir model değil, sorun yaşayan çok.
Bunu öneririm, daha kaliteli bir model.
Hocam Patriot Burst modelini sipariş edeceğim sanırım. Son olarak başka bir öneriniz var mıdır? Apacer'i de bu markayı da bilmiyorum fakat Apacer Tayvan, Patriot da Amerikan markası sanırım. Benim için donma sorunu ve ısınma sorunu olmasın gerisi çok önemli değil. Zaten Sata 2.0 arayüzünde kullanmak mecburiyetindeyim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam Patriot Burst modelini sipariş edeceğim sanırım. Son olarak başka bir öneriniz var mıdır? Apacer'i de bu markayı da bilmiyorum fakat Apacer Tayvan, Patriot da Amerikan markası sanırım. Benim için donma sorunu ve ısınma sorunu olmasın gerisi çok önemli değil. Zaten Sata 2.0 arayüzünde kullanmak mecburiyetindeyim.
Aralarında pek fark yok, Patriot olan kağıt üzerinde daha çok kullanım ömrüne sahip olduğunu iddia ediyor.
Ucuz olanı alın geçin, şu an Patriot Burst çok uygun fiyatta.
Yazılımı da var, buradan indirebilirsin. (Toolbox)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,214
Üyeler
163,619
Son üye
ensar3455
Top Bottom