Neler Yeni

Kingston A400 Steam'e Yavaş Yazıyor

Recth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Erel Yazıcı
Herkese merhaba;
Yaklaşık 1 saat önce fark ettim. Bir sorun olduğunu düşünüyorum. Steam'den indirme işlemini tamamlamama rağmen diske yazma işlemi olması gerekenden fazla uzun sürüyor. Bu sebeple CrystalDiskMark testi yaptım fakat değerler normal çıktı. Yani bildiğim kadarıyla normal. SSD marka: Kingston model: A400 2.5" SSD.
Bu şartlar altında bir yerde hata olduğunu düşünüyorum fakat nerede bilmiyorum. Bilen var ise yardımcı olabilir mi? ssd durum.pngCrystalDiskMark_20201224014854.png

techno3030

80+ Bronze
Disk hızınız, internet hızına yetişiyor olabilir. Yani tam potansiyelinde belki tam olarak kullanmıyordur (?)

Bu arada SSD pek iyi değil, DRAMless.

Recth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Erel Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk hızınız, internet hızına yetişiyor olabilir. Yani tam potansiyelinde belki tam olarak kullanmıyordur (?)

Bu arada SSD pek iyi değil, DRAMless.
yani anladığım kadarıyla ssd i bozuk değil ama kendisi sorunlu bir ssd bu mu demek çok anlamadığım için soruyorum

Recth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Erel Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani SSD'de DRAM yok o yüzden sorun yaşatabilir ileride ancak şu an sorunsuz gözüküyor.
teşekkürler. Son sorum olacak ilerde sorun yaşatanilir dediniz ne kadar sürer bu olay yani. ne kadar sonra sorun yaşarım bilginiz var mı? veya öğrenmenin yolu var mı?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Herkese merhaba;
Yaklaşık 1 saat önce fark ettim. Bir sorun olduğunu düşünüyorum. Steam'den indirme işlemini tamamlamama rağmen diske yazma işlemi olması gerekenden fazla uzun sürüyor. Bu sebeple CrystalDiskMark testi yaptım fakat değerler normal çıktı. Yani bildiğim kadarıyla normal. SSD marka: Kingston model: A400 2.5" SSD.
Bu şartlar altında bir yerde hata olduğunu düşünüyorum fakat nerede bilmiyorum. Bilen var ise yardımcı olabilir mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
diskin öyle olması normal. ssdde sıkıntı yok mesela her saniye 6mb yazmak yerine 5 saniyede 30mb yazarlar.

Top Bottom