Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
normal bence64 gb da ram fiyatının 20k olması garibime gidiyor![]()
normal bence64 gb da ram fiyatının 20k olması garibime gidiyor![]()
ya şöyle tabi bu 64 rami alan adamın sistemide ona göre işlemci ve ekran kartı kullanıyordurnormal bence
ah be abi unutşmuşlardır eklemeyi sen al gelir onlarda elbetEkran kartsız sistem herhalde ama kasa, psu, cpu, anakart vs göremedim beyler
evlenecek arkadaşlarıma çeyrek altın yerine 32lik set ram hediye ederim.Ram ekran kartı gibide değil mağazalar altın reyonuna kaldırır artık![]()
bu ne zaman denk geldi hocam6 ay vade farksız taksitle aldım, çok iyi denk geldi, aciliyeti olmayan indirim kovalasın iyi fiyata alırsınız.
yarım saat öncebu ne zaman denk geldi hocam
indirim kovalamaktan ziyade sayfaları açık tutup refresh atma işine dönmüş hocam hayırlı olsun info nereden geldiyarım saat önce
indirim kovalamaktan ziyade sayfaları açık tutup refresh atma işine dönmüş hocam hayırlı olsun info nereden geldi![]()
vay arkadas gene kacmıs bi ben denk getiremedim,öglen aldıgım gskiller iptal edildi6 ay vade farksız taksitle aldım, çok iyi denk geldi, aciliyeti olmayan indirim kovalasın iyi fiyata alırsınız.
bitmezse etiketlerimvay arkadas gene kacmıs bi ben denk getiremedim,öglen aldıgım gskiller iptal edildi
bi daha fırsat olursa etiketler misin hocam
ürün bu sanırım takibe aldımThor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0/AMD EXPO DDR5 Heatsink Ram LD5U16G60C38LG-RGD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0/AMD EXPO DDR5 Heatsink Ram LD5U16G60C38LG-RGD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr