MHZ vs CL değeri için alıyorum satıcı da güvenilir diyorlar.
Yorumunuz nedir ?
Yorumunuz nedir ?
Hangisi daha güvenilir Hocam ?alabilirsiniz 40tl farkla amazon satıyor size kalmış
Hocam ayrıca ince hesaba RAM iadesi yapacağım.alabilirsiniz 40tl farkla amazon satıyor size kalmış
İlla rgb olsun diyorsanda bu modeli alabilirsinMHZ vs CL değeri için alıyorum satıcı da güvenilir diyorlar.
Yorumunuz nedir ?
Hocam 6400 MHZ olduğu için tercih ettim.
Attığım RAM iyi mi peki sizce Hocam ?
6400mhz cl 32 6000mhz cl 30 dan yavaş çalışıyor hocamHocam 6400 MHZ olduğu için tercih ettim.
Bu konularda bilgim sıfır kusuruma bakmayın.
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için.
Yine arada kalacak bişey çıktı Hocam.6400mhz cl 32 6000mhz cl 30 dan yavaş çalışıyor hocam![]()
Tam siparişi veriyordum buraya yazıp içimi rahatlatacaktım.Yine arada kalacak bişey çıktı Hocam.![]()
İade süreciyle ilgili bir bilginiz var mı peki ?6400mhz cl 32 6000mhz cl 30 dan yavaş çalışıyor hocam![]()
Patriot hynix a die veya m die çıkar 6000 MHz cl 30 lar hynix kitli olduğu sürece her Ram alınabilir ama 3.2k da vermeyin 4k ya 2 tane 16gb alabiliyorkenHocam 6400 MHZ olduğu için tercih ettim.
Bu konularda bilgim sıfır kusuruma bakmayın.
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım RAM iyi mi peki sizce Hocam ?
Anladım Hocam sağolun.Patriot hynix a die veya m die çıkar 6000 MHz cl 30 lar hynix kitli olduğu sürece her Ram alınabilir ama 3.2k da vermeyin 4k ya 2 tane 16gb alabiliyorken
eğer aklınızda bir soru varsa size hynix a die bulma yönetimini anlatayım;Anladım Hocam sağolun.
Hocam size çok müteşekkirim.Bu kadar açıklama yapmışsınız yorulmadan ama sayfaya girmekten sonrası yok bende.eğer aklınızda bir soru varsa size hynix a die bulma yönetimini anlatayım;
1- Msi,Asus,gigabyte ın x870 serisi top level anakartların destek sayfasına girin
2-bellek kısmına girin
3-çipini öğrenmek istediğiniz belleğin yanında yazan kodu oraya yapıştırın(bazen baş harflerini de koda yazıyorlar onları silin sondaki rakamları felan çıkmazsa diğer anakart ürecisi sayfasına giriyoruz)
Anakart üreticileri hem kendi sayfalarında bunları test ettikleri için belleklerini yazıyorlar eğer sadece hynix a die yazıyorsa bir kaç sayfada deneyin bunu o bellek %100 hynix tir
pc de daha rahat belli oluyor hocam attığım Ram hynix a dieHocam size çok müteşekkirim.Bu kadar açıklama yapmışsınız yorulmadan ama sayfaya girmekten sonrası yok bende.
Burdan sonra memory tıkladım ama bişey yazacak yer bulamadım.Yükleniyor...
www.msi.com
Hocam Hynix a yazıyor taratınca.pc de daha rahat belli oluyor hocam attığım Ram hynix a die
Ama yinede size bakayım nerede açıldığına oranın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yükleniyor...
www.msi.com
Compability kısmına girersen uyumluluk demek oradan cpu yerine Ram seçip kodları taratabilirsin