Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 KİNGSTON FURY 16x2 3200 mhz Ram 1554 Tl 🔥

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cihan Bozkır
Arkadaşlar bu mu iyi yoksa g.skill aegis mi iyi chip ısıtma soğutma vs daha önce sormuştum ancak net cevap alamadım gerçekten bilen arkadaşlar anlatırsa bizde aydınlanırız teşekkürler.
Ben de merak ediyorum. Kingston resmi verileri daha yavaş ama testlerde 16-18-18-36 1T @3200MHz çalışıyor. Aegis resmi verisi de 16-18-18-38 @3200MHz. Aynı gibi, Kingston soğutması daha iyi de çip daha fazlasını kaldırmıyor zaten.

r4NG3r

80+ Silver
Yahu geçende alıp iptal etmiştim şimdide çok kararsız kaldım.16 gb'den geçmeye gerek var mı acaba.Şuanki ramlerim büyük olduğu için sıvı soğutmayı öne takmak zorunda kalıyorum bunu alırsam üste takabileceğim öylede bir artısı olacak.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cihan Bozkır
Yahu geçende alıp iptal etmiştim şimdide çok kararsız kaldım.16 gb'den geçmeye gerek var mı acaba.Şuanki ramlerim büyük olduğu için sıvı soğutmayı öne takmak zorunda kalıyorum bunu alırsam üste takabileceğim öylede bir artısı olacak.
Simülasyon, render, Grafik işleri yoksa değmez.

Punkerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Özdemir
Ben de merak ediyorum. Kingston resmi verileri daha yavaş ama testlerde 16-18-18-36 1T @3200MHz çalışıyor. Aegis resmi verisi de 16-18-18-38 @3200MHz. Aynı gibi, Kingston soğutması daha iyi de çip daha fazlasını kaldırmıyor zaten.
Merak etmeye devam edicez sanırım eminim forumun yarısından fazlası aradaki farklara bir miktar hakimdir ancak cevap yok.Sanırım ikisindede oc performansı yok ikisi de aynı değerde birinde soğutucu var birinde yok aegis ısınma yapar mı acaba bunu da bilmiyoruz tabi.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cihan Bozkır
Merak etmeye devam edicez sanırım eminim forumun yarısından fazlası aradaki farklara bir miktar hakimdir ancak cevap yok.Sanırım ikisindede oc performansı yok ikisi de aynı değerde birinde soğutucu var birinde yok aegis ısınma yapar mı acaba bunu da bilmiyoruz tabi.
Aegis bir ihtimal biraz daha zorlamaya gelebilir çünkü kendi verisi daha hızlı. Ama öyle gözle görünür bir fark olacağını hiç sanmam. Artık timing o kadar önemli değil. Eskiden CAS'i DDR2 'de 5'ten 4'e çekmek ciddi bir zaman farkı idi. Şimdi 16'dan 15'e çekmek çok küçük bir zaman farkı.

Top Bottom