ChristianSerratos
80+ Silver
Ben aldım paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim bu 2*16 de mi
Ben aldım paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim bu 2*16 de mi
model numarası 2x8Alırken başlığa bakmadınız mı 2x16gb yazmıyorsa tek modül gelicektir
model numarası 2x81
16x2 dostummodel numarası 2x8
pardon yanlış yazmışım alışmışız 8gbye 2X16 dicektim tek 32 olmadığını belirtmek için16
Mesaj otomatik birleştirildi:
16x2 dostum
Hocam arkadaşların paylaştığı linkteki ram i mi aldın 16x2 kingston?Yakın fiyatlarda satılan g.skill aegis 2x16gb ram den aldım arkadaşlar dün 1519 TL indirimi görünce kaçırmak istemedim yanına da nv2 1tb koydum oldukça uyguna geldi diyebilirim ancak bu indirimi görünce bi düşünmedim değil kingston g.skill arasında çok performans farkeder mi bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim iptal edip kingston da alabilirdim ancak malum almanyadan geliyor ve kargoya verilmiş bile.
Hayır dostum iyi okumamışsın g.skill aegis olanı aldım daha sonra geldi kingston ram indirimi ve iptal de etmedim elimdekinden olmamak için ikisinin arasında çok fark varmı diye sordum amazon tr ürünü olsaydı sorun yoktu g.skill iptal edip kingston a dönebilirdim ancak yola çıkmış dediğim gibi ikisi de aynı değerlerde fakat g.skill 2133 kingston ise 2400 mhz görünüyor hamda xmp 1 de değerler tamamen aynı buarada b550m anakartta uyumlu diye aldım ama sizler kadar pc konusunda güncel bilgim yok teşekkürler.Hocam arkadaşların paylaştığı linkteki ram i mi aldın 16x2 kingston?
Anlık açıldı 1 stok aldımArkadaşlar indirimi iyi bulduğum için paylaştım ihtiyacı olanlar alabilir
Tekrardan tüm milletimizin başı sağolsun
İhtiyacı olanlar arada stok kontrol etsin bazen geliyor ben az önce aldımMesaj otomatik birleştirildi:
Galiba bu
Bende başka atıcı gözükmüyor. Benmi farklı yere bakıyorum ?İhtiyacı olanlar arada stok kontrol etsin bazen geliyor ben az önce aldım
Bende başka atıcı gözükmüyor. Benmi farklı yere bakıyorum ?