Kingston Fury Beast 8GB 3600 MHz Ram

Yani dokuyu yükselttiğim zaman FPS düşüyor gibi hissediyorum hocam ama çok düşüğe çekince FPS rahatlıyor o yüzden 1 tane 8GB daha alıp 24 GB yapasım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle de yapabilirim hocam katılıyorum sana.
Fazladan vereceğiniz parayı bir şekil yine her türlü kazanırsınız ama almak istediğiniz ürünü ne yazık ki ileride aynı fiyata alamazsınız işin özeti bu, para sizin takdir sizin artık. Benim görüşüm tavsiyem bu şekilde. ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/kingsto...rmans-ram-p-HBCV00000E45Z4?magaza=Hepsiburada bunu alacağım fiyatı da düşmüş ay sonu çoğalır baya asgariden dolayı :D
elinizdekiler de aynı bundan ise fiyatı gerçekten çok iyi alın 2 tane hiçbişi fiyatı direk 32 yapın tam yapın cidden bana dua edersiniz yaa :)

Fazladan vereceğiniz parayı bir şekil yine her türlü kazanırsınız ama almak istediğiniz ürünü ne yazık ki ileride aynı fiyata alamazsınız işin özeti bu, para sizin takdir sizin artık. Benim görüşüm tavsiyem bu şekilde. ^^
Tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam 2 tane alıyorum boş olan 2 slotu da dolduracağım yani toplam 4 Tane ram slotum dolu olacak daha iyi olur diğer oyunlarda filan.

RAM yükseltmesi yapmak istiyorsanız kit halinde satılan 2x16 GB olanları tercih etmenizi öneririm.

Hocam yapılacaksa hiç uğraşmayın direk 32 yapıp rahat edin. Bende bu sene 16 dan 32 ye yükselttim rahat ettim fiyatlar artmadan zorlayın kendinizi 32 yapın geçin bikaç yıl daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.
Gerçekten 32 GB Ram beni rahatlattı. Arka planda çalışan uygulamalara çok gözüm takılmıyor artık.

Sizdeki RAM'lerle uyumsuzluk sorunları olabilir demek istemiştim. Kesin olur diyemiyorum ama olabilir. En kötü ihtimalle geri iade edersiniz.
Bende 2x8'den 2x16'ya geçtim hocam, kesinlikle öneririm. Aynı zamanda 3x8 yaparsan performans düşüşü bile yaşayabilirsin. Bunun sebebi ise çoğu high-end anakartlar haricinde 2 stick ram'den sonra 3 stick veya 4 stick ram çalıştırmak için frekansları düşürebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,626
Üyeler
185,778
Son üye
sevnlox
Geri