Neler Yeni

Kingston KC3000 Ssd alınır mı ssd önerisi

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
İleriye düşünmüyorsan pci gen 4 olan bir ssd ye fazladan yatırım yapmana pek gerek yok.

gen3 olan drami olan bir modele de yönebilirsin.

Tayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarık Uzuntürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İleriye düşünmüyorsan pci gen 4 olan bir ssd ye fazladan yatırım yapmana pek gerek yok.

gen3 olan drami olan bir modele de yönebilirsin.
İleride am5 ve daha iyi bir anakarta geçmeyi düşünüyorum farklı önerebilceğin bir şey var mıdır

The Semih

80+ Gold
2TB SSD almayı düşnüyorum 500gb yetmiyor
Anakartımta tek giriş var(Gigabayte A520M K V2 Rev1.1) oyun oyniyacağım tek giriş olduğu için işletim sistemi vs.de kurulu olcak ne önerirsiniz pek anlamıyorum
Biraz gezindim
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...8g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639040028.html
Bunu buldum almam iyi olur mu

kerem3347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem TARHAN
Instagram
kerem.t33
Discord
nightroses_
İleride am5 ve daha iyi bir anakarta geçmeyi düşünüyorum farklı önerebilceğin bir şey var mıdır
kingston markasının çok fazla yan sanayi ürünü var piyasada eğerki linkteki ürünü alıcak olursan satıcıya dikkat etmeni tavsiye ederim elmacik satıcısı gibi kingstonun orjinal ürünlerini satar yada yan sanayisi olmayan ürünlerede bakabilirsin kioxia [TOSHİBA] gibi

Tayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarık Uzuntürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kingston markasının çok fazla yan sanayi ürünü var piyasada eğerki linkteki ürünü alıcak olursan satıcıya dikkat etmeni tavsiye ederim elmacik satıcısı gibi kingstonun orjinal ürünlerini satar yada yan sanayisi olmayan ürünlerede bakabilirsin kioxia [TOSHİBA] gibi
Biraz daha fazla verir incehesaptan alırım en kötü onlarada bakarım ama teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,094
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom