Bu SSD'lerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
351

Kingston K3000 veya Kingston Renegade ile fiyat farkının şu anki gibi neredeyse olmadığı durumlarda Samsung 990 Pro seçilir.

Kingston K3000 veya Kingston Renegade ile fiyat farkının şu anki gibi neredeyse olmadığı durumlarda Samsung 990 Pro seçilir.
Teşekkürler hocam. Şu an crucial p3 plus ssd mevcut. Ek depolama olarak alacağım ama ana ssd yeni alacağım olacak. Farklı 2 ssd kullanmamda bir sıkıntı olur mu ve ssd aktarımını nasıl yapabilirim?

Farklı olmasında hiçbir problem yok. Windows'un ve daha hızlı çalışmasını istediğin uygulamaların daha hızlı olan ssd de olması yeter.
Benim 2 ssd de samsung olduğunda samsungun magician programı üzerinden çok hızlı klonlama yapabildim. Bunun dışında klonlama yapılan çok iyi programlar vardır. Forumlardan, videolardan bakarsın oralar çok güzel anlatıyor. Benim çok bir bilgim yok maalesef.

Farklı olmasında hiçbir problem yok. Windows'un ve daha hızlı çalışmasını istediğin uygulamaların daha hızlı olan ssd de olması yeter.
Benim 2 ssd de samsung olduğunda samsungun magician programı üzerinden çok hızlı klonlama yapabildim. Bunun dışında klonlama yapılan çok iyi programlar vardır. Forumlardan, videolardan bakarsın oralar çok güzel anlatıyor. Benim çok bir bilgim yok maalesef.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Siz de sanırım 990 pro kullanıyorsunuz. Isınması performansı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Boşta 45-50 derece
Yükteyken hiç test yapmadim ama.
Anakart soğutucu bloğuna bağlı hali bu tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,028
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri