Neler Yeni

Kingston KC3000 vs Fury Renegade vs Samsung 980 PRO

CptSpork

80+ Bronze
Ben kc3000 aldım kullandım vaad ettiği hızında üstünde çalışıyor 1 tane daha alacağım samsung bende istiyorum ama yazılımsal olarak bir çok ssdsi zarar gördü 990 ve 980 prolar %60 civarı sağlık kaybı oldu skandal oldu ve garanti bu durumun normal olduğunu söyleyip işlem yapmadı haberlere bir bakın

Bunu da ilk defa duyuyorum sizden. Gerçekten Samsung 980 PRO'ya çok yükselmiştim sonuçta samsung dünya devi marka. ürününü de güzel pazarlıyor. 2kya düşsün alacağım demiştim amazonda görür görmez arkadaşa aldırdım bi tane kendimde alacaktım okuduğum bu yorumlar biraz frenledi beni. Gerçekten gönlümden 980 PRO geçiyor, samsung yazılım ve güven konusunda daha önde ama gördüğüm kadarıyla herkes Kingston öneriyor. Fiyatından dolayı da Kingston alacağım gibi.

milenix

80+ Gold
Anakartı ilk önce almam daha mantıklı gibi ama şu sıralar anakart değiştirme işlerine ayıracak vaktim yok. Bir de M2'ye taktım kafayı birazcık, fiyatı iyiyken ilk M2 almayı düşünüyorum. Anakart seçim sonrasına kalacak gibi.

Bu arada kasam Rampage Reaction. mATX destekliyor o yüzden yukarıda attığım MSI daha iyi gibi benim için. Kasayı en son değiştirmeyi planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ediyorum hocam önerileriniz için. Soğutucunun fiyatı ucuzmuş aslında onu da alabilirim şu anda. Önerdiğiniz bu mudur işlemci soğutucusu olarak? NZXT'nin işlemci sıcaklığı gösteren ekranlı sıvı soğutmaları hep hayalimdir ama 5600 için çok aşırıya kaçar gibi :D
Rampage Reaction ATX anakartları destekliyor. Sıvı soğutucu aşırı gereksiz. AG400 ile buz gibi çalışır. NZXT'nin soğutucuları aşırı pahalı ve fiyatına göre performansı düşük. Çok çok daha performanslı soğutucular mevcut daha ucuza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da ilk defa duyuyorum sizden. Gerçekten Samsung 980 PRO'ya çok yükselmiştim sonuçta samsung dünya devi marka. ürününü de güzel pazarlıyor. 2kya düşsün alacağım demiştim amazonda görür görmez arkadaşa aldırdım bi tane kendimde alacaktım okuduğum bu yorumlar biraz frenledi beni. Gerçekten gönlümden 980 PRO geçiyor, samsung yazılım ve güven konusunda daha önde ama gördüğüm kadarıyla herkes Kingston öneriyor. Fiyatından dolayı da Kingston alacağım gibi.
Yazılım ve donanım olarak Kingston daha önde.

Top Bottom