bu iki model arasında kaldım arkadaşlar aralarında ki tek fark hız mı sizce hangisini almalıyım
Hocam yanlış karşılaştırma olmuş bence, Kingston olanda DRAM yok Samsung'ta DRAM var. Şunlara da bak istiyorsan (ikisinde de DRAM var)bu iki model arasında kaldım arkadaşlar aralarında ki tek fark hız mı sizce hangisini almalıyım
hocam dram olursa ne olurHocam yanlış karşılaştırma olmuş bence, Kingston olanda DRAM yok Samsung'ta DRAM var. Şunlara da bak istiyorsan (ikisinde de DRAM var)
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.407,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan okuyabilirsiniz hocam, bütçeniz yetiyorsa DRAM'li ssd alın.hocam dram olursa ne olur
yanıt için teşekkürler 2 ürün arasında samsung mu tavsiye edersiniz kingston muBuradan okuyabilirsiniz hocam, bütçeniz yetiyorsa DRAM'li ssd alın.
Rehber - SSD'lerde DRAM nedir? Ne işe yarar?
DRAM, kapasitesine göre sık kullanılan verileri kendi içerisinde geçici bir şekilde depolar. Verileri, daha hızlı bulmaya yardımcı olur. Sık kullanılan verilerin önbelleğe geçici olarak kopyalanması, daha verimli çalışma ve daha düşük gecikme sağlar. Disk, stabilleşir. DRAM, NAND yongalara göre...forum.donanimarsivi.com
Kısacası daha stabil çalışır daha uzun ömürlü olur dramli ssdilerhocam dram olursa ne olur
evet sımdı o forumda baktım almısken dramli almak daha mantıklı ama hocamın attıgı kıngston mu yoksa samsung mu almalıyım bılemedımKısacası daha stabil çalışır daha uzun ömürlü olur dramli ssdiler
İkisini de önermem samsung cok pahalı nv2nin de kontrolcüsü kötü şuna bakarsınbu iki model arasında kaldım arkadaşlar aralarında ki tek fark hız mı sizce hangisini almalıyım
Kc3000 pahalı ve birisi forumda hızlarının düştüğünü ve sıcak çalıştığını söylemişti diye hatırlıyorumHocam yanlış karşılaştırma olmuş bence, Kingston olanda DRAM yok Samsung'ta DRAM var. Şunlara da bak istiyorsan (ikisinde de DRAM var)
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.407,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
renegade ile hemen hemen aynı fiyatlarİkisini de önermem samsung cok pahalı nv2nin de kontrolcüsü kötü şuna bakarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kc3000 pahalı ve birisi forumda hızlarının düştüğünü ve sıcak çalıştığını söylemişti diye hatırlıyorum
evet kingston bakıyordum zaten ısınma ıle alakalı seylerı gorunce samsung a yonelmıstım bu attığınız kingstonu tavsıye eder mısınız yoksa butce derdım yoksa samsung u mu almalıyımİkisini de önermem samsung cok pahalı nv2nin de kontrolcüsü kötü şuna bakarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kc3000 pahalı ve birisi forumda hızlarının düdüğünü ve sıcak çalıştığını söylemişti diye hatırlıyorum
Samsung u alevet kingston bakıyordum zaten ısınma ıle alakalı seylerı gorunce samsung a yonelmıstım bu attığınız kingstonu tavsıye eder mısınız yoksa butce derdım yoksa samsung u mu almalıyım
Kingston renegade modelini al geç derim samsung çok pahalı verdiğin paraya değeymezevet kingston bakıyordum zaten ısınma ıle alakalı seylerı gorunce samsung a yonelmıstım bu attığınız kingstonu tavsıye eder mısınız yoksa butce derdım yoksa samsung u mu almalıyım
renegade yada kc3000 2side aynı fiyat bandındaevet kingston bakıyordum zaten ısınma ıle alakalı seylerı gorunce samsung a yonelmıstım bu attığınız kingstonu tavsıye eder mısınız yoksa butce derdım yoksa samsung u mu almalıyım