Yardım Kingston RAM ile Corsair RAM Çalışır mı?

MrJosef

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
Bende Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz RAM var ve bozuldu garantiye yolluyacağım ve yeni bir RAM lazim. Bu ürünüamayı düşünüyorum garantiden eğer ürün iadesi yaparlarsa ikisi birlikte çalışır mı?

Bende Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz RAM var ve bozuldu garantiye yolluyacağım ve yeni bir RAM lazim. Bu ürünüamayı düşünüyorum garantiden eğer ürün iadesi yaparlarsa ikisi birlikte çalışır mı?
Bunu kimse bilemez her şey olabilir düzgünde calisabilir hic calismayadabilir yada calisir ama mavi ekran verir o yuzden yeni ram almak yerine garantiden gelen urunu satip dual channeel bir ram almak en sağlıklısı

neden aynı bellekden satın almıyorsunuz ?

Çalışırlar ama stabil olmayabilirler ikisi de Hynix CJR diye biliyorum büyük ihtimalle çalışır. Ama birini 3000 birini 3200 MHz alırsan 3200 olan da 3000 çalışır. ikisini de 3200 almaya çalış

Çalışmama ihtimali var çünkü mhz olarak aynı değil ikisinin mhz si aynı olması lazım

Bunu kimse bilemez her şey olabilir düzgünde calisabilir hic calismayadabilir yada calisir ama mavi ekran verir o yuzden yeni ram almak yerine garantiden gelen urunu satip dual channeel bir ram almak en sağlıklısı
Gaaranti İtopya garantisi ve kaç ayda geleceği belli değil maalesef. Aynı model RAM'i alsam daha mı mantıklı?

Duak channel olması için illa dual kit mi olması lazım yada aynı ramden 2 adet sipariş etsem olur mu

Gaaranti İtopya garantisi ve kaç ayda geleceği belli değil maalesef. Aynı model RAM'i alsam daha mı mantıklı?
Evet daha saglikli olur fakat yinede cip fsrkli olabilir o yuzden garantiden gelmesini bekleyin sonra o rami satip 8x2 kit olan bir rami alin hiç sorun yaşamazsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duak channel olması için illa dual kit mi olması lazım yada aynı ramden 2 adet sipariş etsem olur mu
Çip farkli olabilir ayni marka model dahi olsa bu biraz şans işi

Biostan 3000 e sabitliyemiyor muyuz ikisini de? Ve dual channel olarak calisirlar mi?
Olabilir ama stabil çalışmaz bence en iyisi aynı ramden alın veya 2 tane 3200mhz al ya da ram iadesini bekleyin ondan sonra iade olursa aynı ramden alın olmuyorsa 2 tane 3200mhz lik alın

Evet daha saglikli olur fakat yinede cip fsrkli olabilir o yuzden garantiden gelmesini bekleyin sonra o rami satip 8x2 kit olan bir rami alin hiç sorun yaşamazsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çip farkli olabilir ayni marka model dahi olsa bu biraz şans işi
Itopya garantisini biliyor musunuz? Bozuk ekran kartinda %100 hakli olmama ragmen 3 ay bekledim anca yeni urun yolladilar.

Geri