- Bütçe
- 10000
Merhabalar, Haliz hazırda 1 tb 2 adet ssd var lakin elinde sonunda doldular, 1000 mbps internetim olmasına rağmen oyunları da çok fazla sil yükle yapmayı sevmiyorum ssd ömrü kısalacağından dolayı, Kafam rahat olsun diye 2 tb bir ssd daha almak istiyorum.
Diğer iki ssd'de de Dram bulunmadığından dolayı alacağım ssd de dram olsun istiyorum, Windowsu da ona kuracağım. Bir de bu baktığım ssd de 3D Tlc teknolojisi kullanılıyormuş, ssd ömrü en kısa teknoloji deniyor lakin piyasadaki çoğu ssd bu şekilde deniyor, bir şey fark eder mi?
Mevcut ssd lerim bu şekilde
www.itopya.com
Almak istediğim ssd bu itopya sağ olsun 16 k dan indirmiş ama piyasaya baktığımda 600 tl lik bir inidirim var.
Genel olarak oyun oynuyorum fakat arada sırada autocad 3dsmax vs render için de kullanıyorum, Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Diğer iki ssd'de de Dram bulunmadığından dolayı alacağım ssd de dram olsun istiyorum, Windowsu da ona kuracağım. Bir de bu baktığım ssd de 3D Tlc teknolojisi kullanılıyormuş, ssd ömrü en kısa teknoloji deniyor lakin piyasadaki çoğu ssd bu şekilde deniyor, bir şey fark eder mi?
Mevcut ssd lerim bu şekilde

Kingston RENEGADE 2TB Gen5 NVMe M.2 SSD 14700MB Okuma / 14000MB Yazma | ITOPYA
Kingston RENEGADE 2TB Gen5 NVMe M.2 SSD 14700MB Okuma / 14000MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile SRNG2S/2T0 ITOPYA'da

Almak istediğim ssd bu itopya sağ olsun 16 k dan indirmiş ama piyasaya baktığımda 600 tl lik bir inidirim var.
Genel olarak oyun oynuyorum fakat arada sırada autocad 3dsmax vs render için de kullanıyorum, Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.