Kingston üretimi HyperX Cloud II alınır mı ?

Vesselam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,145
Bütçe
3000
Normalde kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyordum ancak kapalı kutu kingston üretimi HyperX Cloud II ye denk geldim bulunduğum konuma yakın bir yerde. Fiyat 2.5k. Oyun performansını çok övüyorlardı zamanında. Halihazırda müzik/film için güzel bir kablosuz kulaklığım var. Sizce almaya değer mi ?

3-3.5 civarına 0 olarak cloud 3 geliyor. Hem yeni nesil hemde 0 almak daha mantıklı gibi

Cloud 3 kullanıyorum oyun için iyi ancak müzik dinlemek film izlemek vs içinde kullanmak isterseniz tavsiye etmem

3-3.5 civarına 0 olarak cloud 3 geliyor. Hem yeni nesil hemde 0 almak daha mantıklı gibi
Biliyorum hocam da cloud 3 ü yeren çok insan görüyorum 2ye göre. Gerçekten kalite farkı mı var yoksa ayarlama ile alakalı bir durum mudur bunun sebebi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 kullanıyorum oyun için iyi ancak müzik dinlemek film izlemek vs içinde kullanmak isterseniz tavsiye etmem
Müzik için vs farklı kulaklık kullanıyorum hocam tamamaen oyuna yönelik almak istiyorum

Biliyorum hocam da cloud 3 ü yeren çok insan görüyorum 2ye göre. Gerçekten kalite farkı mı var yoksa ayarlama ile alakalı bir durum mudur bunun sebebi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müzik için vs farklı kulaklık kullanıyorum hocam tamamaen oyuna yönelik almak istiyorum
Ben 6 aydır falan kullanıyorum. Gayet memnunum. Ufak bi ayarlama ile FPS oyunlari dahil gayet başarılı. Şarj konusunu söylemiyorum bile. 2 haftada 1 kere anca takıyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri