❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Garanti durumu nasıl oluyormuş, ürün garantiden mi dönme sordunuz mu?
Ürün sıfır. 2 yıl garantili. Bu şekilde olduğu için daha uygun fiyatlıymış. En azından küçük bir antistatik poşetin içinde olmasını bekledim. Elden ele teslim aldım ürünü.

Finansbanktan ödeme yapmaya çalıştığımda ödeme hatası veriyor alamıyorum ürünü başına gelen var mı

asus x670-p-csm anakarta uyar demi bu? 2. olarak alsam mı uygun baya

Ürün sıfır. 2 yıl garantili. Bu şekilde olduğu için daha uygun fiyatlıymış. En azından küçük bir antistatik poşetin içinde olmasını bekledim. Elden ele teslim aldım ürünü.
Cok sacma kutunun özelliği ne ki o kadar fahiş fiyattan satıyorlar :D

Cok sacma kutunun özelliği ne ki o kadar fahiş fiyattan satıyorlar :D
ülkemize kutusuz daha kolay lojistik sağladı için sanırım, daha çok ürün getiriyorlar yer sıkıntısı çekmeden istifleme de.

Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd veya her hangi bir m2 sdd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim?

Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd veya her hangi bir m2 sdd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim?
Ben yapmıştım. Sata ile performans düşer. Şu kartan alacaksın Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 Pci express x4 olunca 4 GB/sn bant genişliği sunar, bu diski besler. Sonrasında ise Clover Boot yazdığın bir USB flaş disk ile boot edip Windowsu boot etmesini sağlayacaksın. Biraz uğraştırır, ancak m2 slot varmış gibi yüksek hızda kullanabilirsin. Anakartın modeli ne?

Aldık bakalım nasıl gelecek 1600 km uzaktan gelince sağlam gelir mi ? Umarım sağlam paket yaparlar

Ben yapmıştım. Sata ile performans düşer. Şu kartan alacaksın Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 Pci express x4 olunca 4 GB/sn bant genişliği sunar, bu diski besler. Sonrasında ise Clover Boot yazdığın bir USB flaş disk ile boot edip Windowsu boot etmesini sağlayacaksın. Biraz uğraştırır, ancak m2 slot varmış gibi yüksek hızda kullanabilirsin. Anakartın modeli ne?
Msi h110m pro vd

Hocam isterseniz benim elimde sıfır beikell markasının m2 kutusu var, type-c ya da usb üzerinden ssd'nizi bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz ve 10 gigabit'e kadar hız destekliyor hem ssd yi yanınızda taşıyıp başka bilgisayarlara da takabiliyorsunuz.

Benim sormak istediğim m2 ssd yi 2.5 inc sata dönüştürücü ile sata ssd gibi tanıtıp boot'layabilir miyimdi. Bir tane pci 3.0 portum var ve onda da ekran kartı takılı bu yüzden m2 yi sata ssd dönüştürücü ile kullanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam isterseniz benim elimde sıfır beikell markasının m2 kutusu var, type-c ya da usb üzerinden ssd'nizi bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz ve 10 gigabit'e kadar hız destekliyor hem ssd yi yanınızda taşıyıp başka bilgisayarlara da takabiliyorsunuz.
Temel amacım bu ssd ye windows kurup boot etmek, bu ürün bunu sağlamıyor. Depolama birimi olarak kullanmak istemiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri