Ceasar123
80+ Silver
Zaten hali hazırda Kioxia daha hızlı. Neden KC3000 alayım kiKC3000 M2 SSD'sine fazladan para verip almama gerek var mı hocam sen olsan ne yapardın ?
Zaten hali hazırda Kioxia daha hızlı. Neden KC3000 alayım kiKC3000 M2 SSD'sine fazladan para verip almama gerek var mı hocam sen olsan ne yapardın ?
Soğutma almama gerek var mı hocam yoksa geldiği gibi tak-çalıştır mı yapayım bir sıkıntı yaratır mı anakartım b550m ds3h 1.5 modelZaten hali hazırda Kioxia daha hızlı. Neden KC3000 alayım ki
Bana kalırsa önce bir alın sonra bakarsınız.Soğutma almama gerek var mı hocam yoksa geldiği gibi tak-çalıştır mı yapayım bir sıkıntı yaratır mı anakartım b550m ds3h 1.5 model
Tamam hocam Kioxia 1TB Exceria PRO senin sayende alıyorum valla aklım çok karışıktı rahatlattın beni bilgilendirmelerin için çok sağ olBana kalırsa önce bir alın sonra bakarsınız.
Eğer CrystalDiskmark ta vaadettiği hızları 60-62 derece ve altında iken veriyorsa sorun yoktur.
65'i geçiyor ise o zaman düşünebilirsiniz.
Rica ederim, hayırlı olsun.Tamam hocam Kioxia 1TB Exceria PRO senin sayende alıyorum valla aklım çok karışıktı rahatlattın beni bilgilendirmelerin için çok sağ ol
taş gibi ssd dir alınır. kc3000 e 600 lira fazla vermeye gerek yok.Tamam hocam Kioxia 1TB Exceria PRO senin sayende alıyorum valla aklım çok karışıktı rahatlattın beni bilgilendirmelerin için çok sağ ol
Aldım hocam hem kc3000'den daha hızlı yazıyor boşa 600 lira vermekten kurtuldum.taş gibi ssd dir alınır. kc3000 e 600 lira fazla vermeye gerek yok.
Toshiba nın kendisi zaten isim değişti. Uzun ömürlü bir üründür.Aldım hocam hem kc3000'den daha hızlı yazıyor boşa 600 lira vermekten kurtuldum.
Hocam şimdi bende 970 evo plus var m2 ssd windows onda kurulu şimdi yeni satın aldığım Exceria Pro ssd'sini takacağım için formatı nasıl atmam lazım düzgün bir şekilde bilgin var mı ?Toshiba nın kendisi zaten isim değişti. Uzun ömürlü bir üründür.
kurulum ekranında 2 ssd de gözükür zaten sıkıntı olmaz.Hocam şimdi bende 970 evo plus var m2 ssd windows onda kurulu şimdi yeni satın aldığım Exceria Pro ssd'sini takacağım için formatı nasıl atmam lazım düzgün bir şekilde bilgin var mı ?
O zaman samsung 970 evo plus direk çıkarıcam yeni aldığım m2 ssd'sini takıp öyle mi format atıcam hocam doğru mu anladım ?kurulum ekranında 2 ssd de gözükür zaten sıkıntı olmaz.
ssd yi tak sistem görsün ondan sonra format atar yeni ssd ye kurarsın.O zaman samsung 970 evo plus direk çıkarıcam yeni aldığım m2 ssd'sini takıp öyle mi format atıcam hocam doğru mu anladım ?
tamam hocam cevapların ve yardımın için çok teşekkür ederim.ssd yi tak sistem görsün ondan sonra format atar yeni ssd ye kurarsın.