🔥İndirim Kioxia 1TB M2 5000MB/s 1823₺🔥G3 3D

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
Ürün: https://app.hb.biz/5g7RwE5PuPCy

Nays ilede ekstra %10 indirimli alabilirsiniz. :)
Screenshot_2023-12-21-23-56-48-562_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Kioxia G2 Plus mı ne almıştım çok ısınıyordu. Bu modelde ısınma var mı bilmiyorum ama bunu araştırıp almanızı öneririm. Fiyat makul bu özellikler için.

G3 plus yeni mi çıktı? G2 plus kullanıyorum 9 aydır falan memnunum

Kioxia G2 Plus mı ne almıştım çok ısınıyordu. Bu modelde ısınma var mı bilmiyorum ama bunu araştırıp almanızı öneririm. Fiyat makul bu özellikler için.
Kioxia'ın 1tb olan bunun alt modelini 1700Mb/s olanı kullaniyorum 1.5 yildir taş gibi cihaz hiç sorun yasamadim tam performans, ben yeni alacak olsam f/p olarak gene kioxia tercih ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G3 plus yeni mi çıktı? G2 plus kullanıyorum 9 aydır falan memnunum
Güce güç katan g3 :D

Kioxia'ın 1tb olan bunun alt modelini 1700Mb/s olanı kullaniyorum 1.5 yildir taş gibi cihaz hiç sorun yasamadim tam performans, ben yeni alacak olsam f/p olarak gene kioxia tercih ederim :)
Valla aldığım dönemde 1100 TL gibi bir fiyatı vardı. Sırf bu ısınma muhabbeti yüzünden iade edip 400TL pahalısı olan 970 Evo Plus almıştım. Bir tane de M.2 soğutucu aldım. 30 dereceyi geçmiyor 970 Evo Plus.

Valla aldığım dönemde 1100 TL gibi bir fiyatı vardı. Sırf bu ısınma muhabbeti yüzünden iade edip 400TL pahalısı olan 970 Evo Plus almıştım. Bir tane de M.2 soğutucu aldım. 30 dereceyi geçmiyor 970 Evo Plus.
Bilgim yok ben ısınma problemi yaşamadım, Wd almıştım onda yaşadım ısı problemini iade ettim kioxia aldım ısınmadı bununla devam :)

G2 ve G2 plus modellerde DRAM bulunurken, Kioxia G3 serisinde DRAM kullanmadı. Karar alacak olan arkadaşların

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güce güç katan g3 :D
3 tane M2 var benim anakartta. Soğutuculu olduğu için üçü de ısınmıyor. Tier list yapsam 970 Evo plus>MSI sptaium>exceria G2 diye yaparım ama üçü de iyi. Bayır domuzu gibi kullanmama rağmen taş gibiler

Snv2s 1 tb modelini 2-3 hafta önce nays ile 1k ya almıştık keşke 2 tane alsaydım hızı 3500/3000

Bu kadar güçlü, performanslı ve bu bütçedeki bir canavara nasıl dram olmaz? Şaka gibi gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,980
Üyeler
192,577
Son üye
berkey
Geri