Kazmacı basi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bilmiyorum 2-3 güne belli olur heraldeKargo teslim edildi.
İade olup olmadığı tahmini kac güne söylenir
Bilmiyorum 2-3 güne belli olur heraldeKargo teslim edildi.
İade olup olmadığı tahmini kac güne söylenir
H-Hocam ?O kadar etki edecegini sanmıyorum açıkçası az kalınca etmesi etmesi lazım. Son olarak Diskmark testi de yap bakalım bir değişiklik var mı? Ona göre iade yolu gözükecek gibi.
İncehesap... Garantisi bitene kadar yardımcı olurlar en azından hocam, bilemedim kullanın yine biraz bakalım belki sorun çıkarmaz, sağlığı pek takmamak gerekiyor.H-Hocam ?
Alıntıyı görüntüle
Tamam hocam da iade süresi dolmadan gönderdim neden almadılar ki ?İncehesap... Garantisi bitene kadar yardımcı olurlar en azından hocam, bilemedim kullanın yine biraz bakalım belki sorun çıkarmaz, sağlığı pek takmamak gerekiyor.
En son normal hızlarında mı çıkıyordu? Eğer normalse o yüzden etmemiş olabilir ya.Tamam hocam da iade süresi dolmadan gönderdim neden almadılar ki ?
Sağlığı takmamk gerekiyor da hiz bi 400 bi 800 cikiyordu
Moralim bozuldu simdi :/
Evet formattan sonra normal çıkıyordu hafizanin 3 de 1 i dolunca baya düşmüştü.En son normal hızlarında mı çıkıyordu? Eğer normalse o yüzden etmemiş olabilir ya.
Düşük kopyalama yazdığınız için olabilir hocam, aslında direk memnun kalmadım deseydiniz belki alırlar mıydı.Evet formattan sonra normal çıkıyordu hafizanin 3 de 1 i dolunca baya düşmüştü.
Oyüzden almasalar bile sağlık yüzde 98 di ondan neden almadilar?
Bende öyle düşündüm de düşük kopyalama diye bir şey seçmedim diye hatırlıyorum.Düşük kopyalama yazdığınız için olabilir hocam, aslında direk memnun kalmadım deseydiniz belki alırlar mıydı.
İncehesap hocam işte... Kullanın isterseniz sorun falan çıkarsa da geri yollarsınız. Bilmiyorum ya da ürün gelince tekrar geri yollayıp memnun kalmadım diyebilirsiniz diye düşünüyorum, son karar sizin tabii ki de.Bende öyle düşündüm de düşük kopyalama diye bir şey seçmedim diye hatırlıyorum.
Ben oraya şikayetimi yazdım sağlık ve hiz da düşme diye.
Onlar düşük kopyalama yapmışlar oraya
Memnun kalmadim diyebilmem icin 14 günlük süre vardı simdi tekrardan yollasam almazlar herhalde okadar süre geçtiİncehesap hocam işte... Kullanın isterseniz sorun falan çıkarsa da geri yollarsınız. Bilmiyorum ya da ürün gelince tekrar geri yollayıp memnun kalmadım diyebilirsiniz diye düşünüyorum, son karar sizin tabii ki de.
İncehesap hocam işte... Kullanın isterseniz sorun falan çıkarsa da geri yollarsınız. Bilmiyorum ya da ürün gelince tekrar geri yollayıp memnun kalmadım diyebilirsiniz diye düşünüyorum, son karar sizin tabii ki de.
Yanlış anlamadıysam Kioxia'yı iade edebildiniz değil mi hocam?Alıntıyı görüntüle
Hocam 298 e bunu aldım diğeri iadede net iade olur dendi ona güvenerek aldım umarım bundada sorun yaşamam![]()
İadeye ilk gönderdiğimde alınmadı aradım yanlışlık olmuş dendi tekrar gönderin direkt müdürümüze gelicek ürün dediler şuan ellerinde parayı göndereceğiz dediler , bekliyorum hala bakalım.Yanlış anlamadıysam Kioxia'yı iade edebildiniz değil mi hocam?
CS3030'a güvenebilirsiniz hocam yamuk çizmez o.