wake up to reality
80+ Silver
PNY iyidir.Hocam 298 e bunu aldım diğeri iadede net iade olur dendi ona güvenerek aldım umarım bundada sorun yaşamam
PNY iyidir.Hocam 298 e bunu aldım diğeri iadede net iade olur dendi ona güvenerek aldım umarım bundada sorun yaşamam
Yanlış anlamadıysam Kioxia'yı iade edebildiniz değil mi hocam?
CS3030'a güvenebilirsiniz hocam yamuk çizmez o.
Güzel, CS3030'u almanıza sevindim, güle güle kullanın.İadeye ilk gönderdiğimde alınmadı aradım yanlışlık olmuş dendi tekrar gönderin direkt müdürümüze gelicek ürün dediler şuan ellerinde parayı göndereceğiz dediler , bekliyorum hala bakalım.
Normal.
Teşekkür ederim. Bir sorum daha var ssd yi ilk taktiğimda windows kurmadan her şey normaldi 0gb okuması vardı sıfırdı yani.Güzel, CS3030'u almanıza sevindim, güle güle kullanın.
Normal.
Normal hocam; sistem diski, driverlar indirdiniz vs. Okuma zaten hocam fazla olur genelde. Ama normal yani değerler.Teşekkür ederim. Bir sorum daha var ssd yi ilk taktiğimda windows kurmadan her şey normaldi 0gb okuması vardı sıfırdı yani.
Şimdi 600gb toplam okuma olmuş windows vs. Kurdum normal mi neden bu kadar fazla
Normal hocam; sistem diski, driverlar indirdiniz vs. Okuma zaten hocam fazla olur genelde. Ama normal yani değerler.
Normal hocam benchmark testi yapıyorsunuz sonuçta.Alıntıyı görüntüle
Hocam her crystal disk mark yaptığımda bu 100gb falan artıyo normal mi