A2000 SN550 bu ikisine bakman daha iyi olur kafan rahat olur iade et derimOkuma yazma hızları aynı şuanlık.
98 e düşerse iade ederim
bütçem 290 tl idi 300 e çıkamıyordumA2000 SN550 bu ikisine bakman daha iyi olur kafan rahat olur iade et derim
6 Günde düştü 99 a galiba.Hmm, sağlığın hızlı düşmesiyle ilgili sorunlar vardı sanırım gerçi sağlığın düşmesi pek de önemli değil vaad ettiği hızları versin yeter bir de SSD'nin kendi yazılımından da kontrol edin umarım 99'da kalır
Bilemedim maalesef, belki edilebilir.6 Günde düştü 99 a galiba.
bi 6 gün sonra 98 olursa iade edeyim mi.
99 da kalirsa etmem .
hızları hala aynı ve testlerde baktiklarima göre daha hızlı açılıyor Windows falan
Reis bugün bi test yaptım da.Hayırlı olsun hocam
Etiket ters değil B450M S2H'ta M.2 slotunun girişi diğer tarafta olduğu için istediğiniz SSD'yi takın etiket ters gözükecektir.
AS SSD ve ATTO ile de deneyin bir de Crystal Disk Infoda kaç şu an sağlığı?Reis bugün bi test yaptım da.
Alıntıyı görüntüle
Hızlar burda ilk günkü gibi çıkarken
Crystal disk mark da 1762 ye 385 çıkıyor.
Okuma hızı düşük çıkıyor diskmark da iade etmelimiyim?
Bu da crystal disk sonucu
Alıntıyı görüntüle
SSD utility de düzgün çıkıyor hala ama bura bozuldu , sildim yükledim pc res attım aynı :/ iade yolu gözüktü gibi
Sağlık 99 hâlâ.AS SSD ve ATTO ile de deneyin bir de Crystal Disk Infoda kaç şu an sağlığı?
AS SSD
SSD'nize farklı türlerde okuma/yazmanın yanında kopyalama ve sıkıştırma testi de yapabileceğiniz bir araç. Aynı zamanda test sonuçlarını; tek tıkla kopyalamanızı, .xml uzantılı bir dosya olarak kaydetmenizi ve doğrudan ekran görüntüsü almanızı...www.technopat.netATTO Disk Benchmark 4.01.0f1 Download
ATTO Disk Benchmark is a very popular harddisk and SSD benchmarking tool. Offers nice features to benchmark RAID setups.www.techpowerup.com
AS SSD ve ATTO ile de deneyin bir de Crystal Disk Infoda kaç şu an sağlığı?
AS SSD
SSD'nize farklı türlerde okuma/yazmanın yanında kopyalama ve sıkıştırma testi de yapabileceğiniz bir araç. Aynı zamanda test sonuçlarını; tek tıkla kopyalamanızı, .xml uzantılı bir dosya olarak kaydetmenizi ve doğrudan ekran görüntüsü almanızı...www.technopat.netATTO Disk Benchmark 4.01.0f1 Download
ATTO Disk Benchmark is a very popular harddisk and SSD benchmarking tool. Offers nice features to benchmark RAID setups.www.techpowerup.com
AS SSD ve ATTO ile de deneyin bir de Crystal Disk Infoda kaç şu an sağlığı?
AS SSD
attım attoyuATTO'da durum nasıl?
ssd bomboş şuan onun etkisi olur muATTO'da durum nasıl?
O kadar etki edecegini sanmıyorum açıkçası az kalınca etmesi etmesi lazım. Son olarak Diskmark testi de yap bakalım bir değişiklik var mı? Ona göre iade yolu gözükecek gibi.Alıntıyı görüntüle
SSD nin 150 gb si boşken yazma bi tık daha düşük çıkıyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım attoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ssd bomboş şuan onun etkisi olur mu
ATTO'da durum nasıl?
Disk mark da her şey düzgün çıktı ama tekrar dolunca düşer mi iade mi edeyimO kadar etki edecegini sanmıyorum açıkçası az kalınca etmesi etmesi lazım. Son olarak Diskmark testi de yap bakalım bir değişiklik var mı? Ona göre iade yolu gözükecek gibi.
Reis iade yolu gözüktü hızlar düzeldi ama şimdi deO kadar etki edecegini sanmıyorum açıkçası az kalınca etmesi etmesi lazım. Son olarak Diskmark testi de yap bakalım bir değişiklik var mı? Ona göre iade yolu gözükecek gibi.