Neler Yeni

KIOXIA 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz 1080TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Kara Kartal
Şu tbw ye takılanlar hâlen var mı ya. Ssd Ler belli olmaz dostum verileri elektriksel olarak depoluyor sonuçta bir sabah bakmışsın fişi çekmiş. Yada 5 yıl götürür.
ps5012-e12s-32 kontrolcü de kötü

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Birol Olcaytürkan

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Peçeteye kağıda sarıp verirler heralde. Kutusunun olmaması önemli bir şey değil. Sıfırsa gayet güzel ürün.
Tam olarak öyle oldu. 1TB’ını almıştım. Konuştum da konteynıra kutusuz daha çok sığıyor o yüzden firma tray işlemci mantığı yapıyor. Benim aldığım ürünün değerleri normaldi.

Bünyamina

80+ Platinum
Tam olarak öyle oldu. 1TB’ını almıştım. Konuştum da konteynıra kutusuz daha çok sığıyor o yüzden firma tray işlemci mantığı yapıyor. Benim aldığım ürünün değerleri normaldi.
Seni etiketleyecektim bulamadım. :D

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Ürünü mağaza yerine kargo ile isteyenlere cidden peçeteye sarıp mi yollarlar bilmem.
Ürün başlığında bulk-kutusuz yazmakta. Hiç olmazsa plastik bir koruyucu da olduğunu düşünüyordum.
Ürünü mağazadan aşağıdaki şekilde teslim aldım. Ne koruyucu bir kılıf ne bir antistatik poset.
Dedim bilemeyiz ama statik elektrik akmissa bir çalışanın elinden ve bu şimdi hasarlı ise ne yapıcaz dedim. Servise yollarız dendi. Uğraşırız yani dedim.

Bu arada etikette model nosu rd500 toshiba/kioxia geçen ürün. Farklı batch ve küçük bir fark var.

Fark dediğim sadece yazım kaynaklı imiş.
Dual R5 + CoX, 8-ch, 4-CE/ch vs Dual R5 + CoX, 8x4

1725700951267.png

Birebir aynı ürünler. %99

1000079415.jpg
1000079414.jpg

Ürünün soru sayfasında Vatan kutu ile yollanmaktadir diyerek ucu açık olarak bir cevap vermiş olmuş. Tabi ki ir kutuya koyup yollarlar.
Ekleme: Orjinal kutusu yazarak %90 yanıltıcı bilgi verilmiştir burada.
1725701077622.png

Son düzenleme:

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Kara Kartal
Ürünü mağaza yerine kargo ile isteyenlere cidden peçeteye sarıp mi yollarlar bilmem.
Ürün başlığında bulk-kutusuz yazmakta. Hiç olmazsa plastik bir koruyucu da olduğunu düşünüyordum.
Ürünü mağazadan aşağıdaki şekilde teslim aldım. Ne koruyucu bir kılıf ne bir antistatik poset.
Dedim bilemeyiz ama statik elektrik akmissa bir çalışanın elinden ve bu şimdi hasarlı ise ne yapıcaz dedim. Servise yollarız dendi. Uğraşırız yani dedim.

Bu arada etikette model nosu rd500 toshiba/kioxia geçen ürün. Farklı batch ve küçük bir fark var. (BURADAKI FARKI BIRAZDAN DÜZENLEYECEĞİM)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürünün soru sayfasında Vatan kutu ile yollanmaktadir diyerek ucu açık olarak bir cevap vermiş olmuş. Tabi ki ir kutuya koyup yollarlar.
Bu şekilde hiç bir ssd yi kabul etmeyin ikinci el pazar tezgahı gibi sıfır ürün satılmaz
Bu ürün %100 ikinci eldir (Bir yerden çıkmadır)
Bilgisayarda en önemli parça SSD dir kayıt ettiğiniz bilgi SSD den daha önemlidir Adam gibi SSD alın

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Bende 1tb modelini almaya karar verdim

Bu arada etikette model nosu rd500 toshiba/kioxia geçen ürün. Farklı batch ve küçük bir fark var. (BURADAKI FARKI BIRAZDAN DÜZENLEYECEĞİM)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar bende mağazadan teslim aldım konuya yazmak için girdim arkadaş sağolsun yazmış fotoğraf atmış oradaki arkadaşa bende yorumlarda kutulu olarak göndereceğiz diye yazmışsınız dedim yok öyle değil kullanılmamış sıfır ürün ancak kutulu şekilde gelmiyor dediler işlemcilerde ki gibi kutusuz nakliye daha fazla getirebildiğimiz için ucuza alabiliyorsunuz dedi diğer türlü bu kadar indirim olmazdı zaten dediler aldım geldim taktım crystalmark info da ilk kez ben çalıştırmışım ssd yi bilginiz olsun herhangi bir sıkıntı çıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Lütfü A
Bu şekilde hiç bir ssd yi kabul etmeyin ikinci el pazar tezgahı gibi sıfır ürün satılmaz
indirimli kutusuz olarak sattıklarını belirtmişler. Aynı fiyata kutulu talep edin mi diyorsun parasını verip kutulu mu alın diyorsun?

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Kara Kartal
indirimli kutusuz olarak sattıklarını belirtmişler. Aynı fiyata kutulu talep edin mi diyorsun parasını verip kutulu mu alın diyorsun?
Zaten sağlam bir SSD değil 300 - 500 tl fazla verin sağlam bir şey alın

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bilgisayarda en önemli parça SSD dir kayıt ettiğiniz bilgi SSD den daha önemlidir Adam gibi SSD alın
Bulk ürünler bu tarzda gelir.
Aşırı derecede negatif reaksiyona gerek yok.

Ram, hdd ve galiba artık m2 faktör ürünlerde bu şekilde gelmeye başladı.

Tek farkı kutusu olmaması. İkinci el diye koca bir firmanın binlerce stoğuna laf atmanız gerek yok.

1725701529198.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 1tb modelini almaya karar verdim

arkadaşlar bende mağazadan teslim aldım konuya yazmak için girdim arkadaş sağolsun yazmış fotoğraf atmış oradaki arkadaşa bende yorumlarda kutulu olarak göndereceğiz diye yazmışsınız dedim yok öyle değil kullanılmamış sıfır ürün ancak kutulu şekilde gelmiyor dediler işlemcilerde ki gibi kutusuz nakliye daha fazla getirebildiğimiz için ucuza alabiliyorsunuz dedi diğer türlü bu kadar indirim olmazdı zaten dediler aldım geldim taktım crystalmark info da ilk kez ben çalıştırmışım ssd yi bilginiz olsun herhangi bir sıkıntı çıkmadı
Harici nvme kutuma taktım bende. Sorun görünmüyor.
1000079427.jpg

1725701634364.png

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
SEFA KAYA
gelen ürün sıfır yalnız dikkatini çekerim. ben 3-4aydır kullanıyorum sıkıntı yok
Ekran görüntüsü 2024-09-07 123712.png

Ekran görüntüsü 2024-09-07 124043.png

bu da boşta sıcaklık değeri

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Kara Kartal
Bulk ürünler bu tarzda gelir.
Aşırı derecede negatif reaksiyona gerek yok.

Ram, hdd ve galiba artık m2 faktör ürünlerde bu şekilde gelmeye başladı.

Tek farkı kutusu olmaması. İkinci el diye koca bir firmanın binlerce stoğuna laf atmanız gerek yok.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harici nvme kutuma taktım bende. Sorun görünmüyor.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
İşlemci hariç bu tür ürünleri asla almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,908
Üyeler
160,158
Son üye
muratdur