Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Arkadaşlar alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumlarına bak ben alacaktım da vazgeçtim yoksa fiyat olarak iyi bir fiyat ama ben çok beğenmedim
2-3 gündür almayı düşünüyordum 64'lük bir normal flash bellek tam 59 TL'm var. Baktım bu da 59 TL eğer çok kötü ise almayayım.2.0 olduğunu görünce iyi ki de almamışım diyorum. 49 TL ye satılmıştı kardeşim. Ben aşağı görseldekini aldım 180-190 TL ye galiba ve gayet güzel . Demin teslim ettiler . Bence alma ama çok ihtiyacın varsa alabilirsin
Mümkünse usb 3.2 gen 1 veya 3.0 veya 3.1 falan al2-3 gündür almayı düşünüyordum 64'lük bir normal flash bellek tam 59 TL'm var. Baktım bu da 59 TL eğer çok kötü ise almayayım.
Tamamdır hocam yarın ki indirimleri bekleyelim o zaman.Mümkünse usb 3.2 gen 1 veya 3.0 veya 3.1 falan al
Bir tane SanDisk 32 GB Ultra Fit USB 3.1 aldım bugün dağıtıma çıkacakmış. Yanına bir tane de 64'lük bir şey almak istedim.2.0 olduğu için okuma yazma performansı çok kötü. Sandisk 3.2 32 gb flash bellek 29₺ ye satıldı ve 165 mb okuma yazma performansı sundu.
Bende aldım bundan bir tane hocam.2.0 olduğu için okuma yazma performansı çok kötü. Sandisk 3.2 32 gb flash bellek 29₺ ye satıldı ve 165 mb okuma yazma performansı sundu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bunlar indirime girerse gözün kapalı al.
Hocam 64 lüğe sadece fotoğraf yükleyecekseniz alın. Video, uygulama, program exe gibi şeyleri sandiske yükleyinBir tane SanDisk 32 GB Ultra Fit USB 3.1 aldım bugün dağıtıma çıkacakmış. Yanına bir tane de 64'lük bir şey almak istedim.
64 GB'lık olanı kuponla 74 TL'ye gelmişti o an param olmadığı için alamamıştım. 64'lük uygun bir fırsat bulursam ondan alırım. Şuanlık her şeyi 32'nin içinde yükleyeceğim gibi duruyor.Hocam 64 lüğe sadece fotoğraf yükleyecekseniz alın. Video, uygulama, program exe gibi şeyleri sandiske yükleyin
Benim en az 30 GB'lık bir fotoğraf arşivim var onun için bir tane almak istiyorum. İçine programlar filan yükleyince flash bellek zaten dolacak.Bu yukarda arkadaşların paylaştıklarını al gitsin zararı yok sana benim ki gerçekten fiyat bakımından mükemmeldi. İhtiyacım yoktu valla ama aldım lzım olacak biliyorum
O zaman fotoğraf yükleyecekseniz kioxiayı alın ama program vs için hala diyorum sandiske yükleyin. Bir tane idüğü belli olmayan 64 gb flash belleğime 8-9 yaşındaki videolarımın çoğunu atmıştım ve en sevdiğim videoyu flash bellek bozmuştu.Benim en az 30 GB'lık bir fotoğraf arşivim var onun için bir tane almak istiyorum. İçine programlar filan yükleyince flash bellek zaten dolacak.