Neler Yeni

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA 1 TB SATA SSD SEPETTE 1815 LİRA

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
sistem yeni, nereye yedekleyecektim ki oyunları falan. yapacak bir şey yok en kötü yeni m2 alırım bu kioxia yedekte durur hızları falan beni tatmin etti açıkçası
Reis buna yedekle 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var zaten hepsiburada satıcısından almışsın iade alırlar ben çok resmi hepsiburada satıcısına iade verdim hepsini aldılar.14 güne SSD ni satarsın yeni SSD gelir bundan yeni SSD ye alırsın bunuda iade et yeni madem sistemin eski kullanma hakkını ver.

Reis buna yedekle 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var zaten hepsiburada satıcısından almışsın iade alırlar ben çok resmi hepsiburada satıcısına iade verdim hepsini aldılar.14 güne SSD ni satarsın yeni SSD gelir bundan yeni SSD ye alırsın bunuda iade et yeni madem sistemin eski kullanma hakkını ver.
sistem yeni hocam.

Bu kadar uğraşa değer mi gerçekten

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
sistem yeni hocam.

Bu kadar uğraşa değer mi gerçekten
Kesinlikle değer düşünme bile bunu kullanmayı en son ne zaman sata 3 ssd li sistem çıkmış bir bak bakalım bunları artık sadece eski sistemi hızlandırmaya öneriyoruz forumda.Yada fotoğraf video koymak için maksat o şekilde yani.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
7500f 4060ti a620me pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd crucial p3 plus 1 tb
Güzel sistem bu sisteme sata ssd takmazdım şahsen DDR5 sisteme sata takmak çok saçma olur şahsi düşüncem.
SSD yi ne zaman aldın ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
2 Günlük SSD hızlı satar kral istersen.
Tamamen sana kalmış uğraşamam üstüne birde para vermek istemiyorum dersen boşver.
Ama dediğim gibi ben olsam bunu hızlıca satar aldığın SSD yi de iade eder üstüne kalanı tamamlar 2TB M2 SSD alırdım.
Sistemin son derece yeni yeni almışsın anladığım kadarıyla güle güle kullan.Karar senin.

2 Günlük SSD hızlı satar kral istersen.
Tamamen sana kalmış uğraşamam üstüne birde para vermek istemiyorum dersen boşver.
Ama dediğim gibi ben olsam bunu hızlıca satar aldığın SSD yi de iade eder üstüne kalanı tamamlar 2TB M2 SSD alırdım.
Sistemin son derece yeni yeni almışsın anladığım kadarıyla güle güle kullan.Karar senin.
ssd 2 günlük değil sadece kioxia 2 günlük sistem hazirandan beri bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade edeyim diyorsun yani iade kesin kabul ederler

Top Bottom