Zaten sağlığı hızlı tükenen bir model. Yazma hızının düşük olmasının sebebi diskin %89 dolulukta olması olabilir. Format atın ve yazma testini bir daha yapın. Yazma hızları düzelmezse garantiye yollaman gerekebilir.Arkadaşlar bu ssd yi alalı 1.5 ay oldu ama sağlığı %96ya indi. Hızlar ve değerler bu şekilde. Bir sorun var mı acaba
Dostum aceleyle oldu biraz. Biraz da cahildim açıkcası o sebeptenKronik sorunlu bir ssd'dir zaten dostum. Keşke en başta almadan danışsaydın.
Aynı SSD'yi kullanıyorum 100GB boş yer var ama nafile. Hızı düşük sağlığı düşüyor. Neyse arkadaşın değerleri yine benimkine göre çok iyiymiş.Zaten sağlığı hızlı tükenen bir model. Yazma hızının düşük olmasının sebebi diskin %89 dolulukta olması olabilir. Format atın ve yazma testini bir daha yapın. Yazma hızları düzelmezse garantiye yollaman gerekebilir.
Hocam Windows kurulu olduğundan format atamam. Yazma hızı değerleri bazen yüksek bazen düşük çıkıyor dolulukla ilgisi olabilir.Zaten sağlığı hızlı tükenen bir model. Yazma hızının düşük olmasının sebebi diskin %89 dolulukta olması olabilir. Format atın ve yazma testini bir daha yapın. Yazma hızları düzelmezse garantiye yollaman gerekebilir.
Bazen yazma hızım 200 küsür bazen 400 küsür çıkıyor sanıyorum boş yerle alakalı. Senin için de üzüldüm dostumAynı SSD'yi kullanıyorum 100GB boş yer var ama nafile. Hızı düşük sağlığı düşüyor. Neyse arkadaşın değerleri yine benimkine göre çok iyiymiş.
Siz daha Kingston A400 kalitesini görmemişsiniz. %85 dolulukta idi sanırım 120MB/S okuma 20MB/S yazma hızı veriyor bendeki A400. 17930GB yazılmış diske ve sağlığı %95 şuan. Daha ynei Passmark testi yaptım sisteme disk'in performans yüzdesi %15, yani şu ana kadar Passmark testi yapılan disklerin sadece %15'inden hızlı ve bu bir SSD. Sistemin geri kalanı aşırı üst seviye bir sistem olmasa bile Disk puanı sistemin diğer parçalarının ortalama puanını düşürüyor.Aynı SSD'yi kullanıyorum 100GB boş yer var ama nafile. Hızı düşük sağlığı düşüyor. Neyse arkadaşın değerleri yine benimkine göre çok iyiymiş.
Garantiye yollamayı neden denemedin hdd bile 25den daha hızlı yazma performansı veriyor.Siz daha Kingston A400 kalitesini görmemişsiniz. %85 dolulukta idi sanırım 120MB/S okuma 20MB/S yazma hızı veriyor bendeki A400. 17930GB yazılmış diske ve sağlığı %95 şuan. Daha ynei Passmark testi yaptım sisteme disk'in performans yüzdesi %15, yani şu ana kadar Passmark testi yapılan disklerin sadece %15'inden hızlı ve bu bir SSD. Sistemin geri kalanı aşırı üst seviye bir sistem olmasa bile Disk puanı sistemin diğer parçalarının ortalama puanını düşürüyor.
Alıntıyı görüntüle
Disk'e format atınca sorun düzeldi. Garantiye yollasam bile gelen disk büyük ihtimalle kısa süre sonra dolduğunda benzer bir performans verecek. Sorunun sebebi kalitesiz yongalara sahip olması büyük ihtimalle. Aynı sonuç için 1 ay HDD kullanmak zorunda kalmaya gerek yok bence.Garantiye yollamayı neden denemedin hdd bile 25den daha hızlı yazma performansı veriyor.